LIFE STYLE ΚΟΣΜΟΣ

Ο άνδρας που παράτησε τη ζωή του για να παριστάνει τον σκύλο μιας γυναίκας

Ηφράση “σκυλίσια ζωή” παίρνει νέο νόημα όταν μιλάμε για τον Tom Peters, που πλέον έχει το όνομα Spot ( ένα από τα πιο συνηθισμένα ονόματα σκύλων στην Αγγλία και την Αμερική).

Ο 32χρονος Peters αποφάσισε να ξεφύγει από τις πιέσεις της ζωήςφόρεσε ένα κολάρο και μια δερμάτινη στολή που θυμίζει σκύλο Δαλματίας και αποφάσισε να περπατά στα τέσσερα με την συνοδεία ενός λουριού.

Και δεν είναι ο μόνος καθώς υπάρχει μια ολόκληρη κοινότητα ανθρώπων εκεί έξω που πραγματικά κάνουν ακριβός το ίδιο πράγμα.

Ο Tom που ήταν τεχνικός φωτισμού σε θέατρα εμφανίστηκε στη βρετανική τηλεοπτική εκπομπή This Morning και προκάλεσε σάλο με τον τρόπο ζωήςτου αφού ζει αληθινά τη ζωή ενός σκύλου, κοιμάται σε κλουβί, περπατά στα τέσσερα και τρώει από ένα μπολ. Όπως και τα περισσότερα σκυλιά, ο Spot έχει έναν ανθρώπινο φίλο – την πρώην αρραβωνιαστικιά του, την Rachel Watson ή οποία χώρισε μαζί του αλλά δέχτηκε να παίζει τον ρόλο του “ιδιοκτήτη”.

Σύμφωνα με τον Peters : “Είναι ένας τρόπος ζωής, είναι απλώς μια διαφυγή. Για να ξεφύγουμε από τα χρήματα και τον ταραχώδη τρόπο ζωής που έχουμε…”

Δείτε το απίστευτο video με το spot που ακολουθεί:

https://i.rmbl.ws/s8/2/3/D/i/C/3DiCa.baa.1.mp4?b=0&u=hdwv

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More