TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Πάτρα: Μαχαίρωσαν 18χρονο επειδή τους κοίταξε

«Χτενίζουν» την Πάτρα και τις γύρω περιοχές οι αστυνομικοί του Β΄ τμήματος, για να εντοπίσουν τρεις νεαρούς επιβάτες ενός Ι.Χ. αυτοκινήτου, ένας εκ των οποίων μαχαίρωσε εν ψυχρώ έναν 18χρονο τα ξημερώματα της Τρίτης, επειδή τους… στραβοκοίταξε, ενώ περνούσαν.

Το θύμα περπατούσε μαζί με άλλους τρεις συνομήλικούς του στο πεζοδρόμιο, όταν σταμάτησε δίπλα τους το αυτοκίνητο στο οποίο επέβαιναν τρεις 20χρονοι και ζήτησαν εξηγήσεις από τον 18χρονο, επειδή κοιτούσε περίεργα προς το μέρος τους! Οι δυο παρέες άρχισαν να διαπληκτίζονται και ένας από τους 20χρονους έβγαλε μαχαίρι με το οποίο τραυμάτισε στην κοιλιακή χώρα το νεαρό.

Ο τραυματίας διακομίστηκε με ασθενοφόρο στο νοσοκομείο, όπου του παρασχέθηκαν οι πρώτες βοήθειες και παραμένει για νοσηλεία.

Στους αστυνομικούς δήλωσε ότι δεν γνωρίζει την ταυτότητα του δράστη, ωστόσο ερευνάται αν είχαν προηγούμενα. Πάντως, σχηματίστηκε δικογραφία για επικίνδυνη σωματική βλάβη σε βάρος αγνώστου και οι έρευνες βρίσκονται σε εξέλιξη.

 

ΠΗΓΗ

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More