TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΝΙΚΑΣ: Προσβολή η χρησιμοποίηση του Δημοτικού Μεγάρου Χορού για οργάνωση προεκλογικής φιέστας

Μιλώντας σήμερα στους δημοσιογράφους ο Δήμαρχος Καλαμάτας αναφέρθηκε και πάλι στις απρέπειες, την προχειρότητα και την προσβολή του κ. Τατούλη προς το Δήμο Καλαμάτας με τη χρησιμοποίηση του Δημοτικού Μεγάρου Χορού για οργάνωση προεκλογικής φιέστας χωρίς αυτή να σημειώσει επιτυχία, παρά την πίεση που υπήρξε.

Συνεχίζοντας τόνισε ότι η πατρότητα της ιδέας να είναι η Καλαμάτα πόλη του χορού ανήκε στον τότε Υπουργό Θάνο Μικρούτσικο και ότι η θεμελίωση της πολιτιστικής πολιτικής του Δήμου ανήκε στο Δήμαρχο Σταύρο Μπένο. Όλοι οι Δήμαρχοι (Π. Κουμάντος, Γ. Κουτσούλης) αγωνίσθηκαν για την ωρίμανση του έργου και ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να γίνει στον αείμνηστο Χρήστο Μαλαπάνη. Η πιο γενναία χρηματοδότηση έγινε όταν Υπουργός Πολιτισμού ήταν ο Αντώνης Σαμαράς. Προφανώς στην προσπάθεια για την κατασκευή του Μεγάρου είχε θετική συμμετοχή και ο κ. Τατούλης.
Τα εγκαίνια του Μεγάρου θα πραγματοποιηθούν σύντομα από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More