TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Αντιπροσωπεία των Εργαζομένων του ΕΚΑΒ στο Δημαρχείο Καλαμάτας

Το Δημαρχείο Καλαμάτας επισκέφθηκαν σήμερα  μέλη του ΔΣ του Σωματείου Εργαζομένων στο ΕΚΑΒ και συναντήθηκαν με το Δήμαρχο.

Οι εκπρόσωποι των εργαζομένων εξέφρασαν ευχαριστίες προς το Δήμαρχο για τις διευκολύνσεις που παρέχει ο Δήμος σχετικά με τη λειτουργία του ΕΚΑΒ στο Ανατολικό Κέντρο, όπως παραχώρηση οικίσκων κ.λπ. και έθεσαν θέμα βοήθειας από πλευράς Δήμου για τη βελτίωση των εγκαταστάσεων σε αυτά τα δημοτικά κτήρια, ώστε να εξυπηρετούνται καλύτερα στην άσκηση των καθηκόντων τους.

Αμέσως συνεκλήθη από το Δήμαρχο σύσκεψη όπου αποφασίσθηκε να συντάξει ο Δήμος μελέτη για την υγρομόνωση, διαχείριση ομβρίων, εκσυγχρονισμό WC, ελαιοχρωματισμούς και την κάλυψη της πέργκολας, προκειμένου να προστατεύονται τα ασθενοφόρα.

Εντός της εβδομάδος θα μεταβεί επιτόπου μηχανικός του Δήμου για να συντάξει τη μελέτη και ακολούθως ο Δήμος Καλαμάτας θα προβεί στις αναγκαίες παρεμβάσεις είτε με δικό του συνεργείο είτε με ανάθεση σε ιδιώτη εργολάβο.

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More