LIFE IN THE CITY ΜΟΥΣΙΚΗ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Πρεμιέρα σήμερα για την Συμφωνική Ορχήστρα Καλαμάτας

Σήμερα Πέμπτη 27 Δεκεμβρίου 2018, και ώρα 21:00 , στην Κεντρική Σκηνή του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας, το κοινό θα έχει την ευκαιρία να βρεθεί στην ιστορική πρώτη εμφάνιση της Συμφωνικής Ορχήστρας Καλαμάτας!

Θα παρουσιασθεί ένα πρόγραμμα ευχάριστο, διασκεδαστικό, γιορτινό και περιπετειώδες, μια και θα εναλλάσσονται άριες, ντουέτι, τρίο και κουαρτέτα από διάσημες ελληνικές οπερέτες με γιορτινά τραγούδια, ενώ το πρόγραμμα θα ανοίξει με το έργο «Celebration I, op. 105» του Στάθη Γυφτάκη, που συντέθηκε ειδικά για αυτή τη συναυλία.

Μια ορχήστρα 46 μουσικών, η Κατερίνα Παλαιολόγου (σοπράνο), η Λήδα Δημητριάδη (σοπράνο), ο Γιάννης Καλύβας (τενόρος), ο Μιχάλης Ψύρρας (βαρύτονος) και ο μαέστρος Ανδρέας Τσελίκας θα περιμένουν τους φίλους της μουσικής, για να γιορτάσουν μαζί αυτή την ιστορική μέρα για τα μουσικά δρώμενα της πόλης!

Γενική είσοδος 5 ευρώ,

Εισιτήρια προπωλούνται στο Δημοτικό Πνευματικό Κέντρο και στο Μέγαρο Χορού πριν την παράσταση.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More