TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΟΣΜΟΣ

Η φάρσα με τα αβγά κατέληξε σε τραγωδία

Τραγική κατάληξη για το παιχνίδι τριών ανηλίκων το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς

Τραγική κατάληξη είχε το παιχνίδι τριών ανηλίκων το μεσημέρι της Πρωτοχρονιάς, οι οποίοι βγήκαν στο δρόμο με ένα SUV και πετούσαν αβγά σε διερχόμενα οχήματα, στο Αλντάιν του Τέξας.

Κάποια στιγμή ο οδηγός μιας παλιάς Lincoln, στην οποία οι άτακτοι νεαροί πέταξαν αβγά, τους απείλησε με περίστροφο και στη συνέχεια τους πήρε στο κυνήγι. Ο 14χρονος που βρισκόταν στο τιμόνι του SUV, στην προσπάθειά του να ξεφύγει, παραβίασε έναν ερυθρό σηματοδότη και έπεσε πάνω σε ένα φορτηγάκι, σκοτώνοντας ακαριαία την οδηγό του, την 45χρονη μητέρα Silvia Zavala, η οποία μόλις είχε ολοκληρώσει τα ψώνια της.

Ο νεαρός οδηγός του SUV, τα στοιχεία του οποίου δεν δόθηκαν στη δημοσιότητα λόγω του ότι είναι ανήλικος, έσπασε τον αστράγαλό του στο ατύχημα. Συνελήφθη με την κατηγορία για φόνο και οδηγήθηκε σε σωφρονιστικό ίδρυμα ανηλίκων, σύμφωνα με τον σερίφη της Κομητείας Χάρις, Ed Gonzalez.

«Μας μεγάλωσε μόνη της. Ήταν ανύπαντρη μητέρα και πάντα μου έλεγε να είμαι δυνατή και να έχω θετική ματιά», δήλωσε η 20χρονη κόρη του θύματος, Jessica Gaspar, στον τηλεοπτικό σταθμό KPRC. «Αισθάνομαι άσχημα, πραγματικά. Αλλά αφαίρεσε τη ζωή της μητέρας μου και πρέπει να πληρώσει γι’ αυτό που έκανε», πρόσθεσε αναφερόμενη στον 14χρονο.

Σύμφωνα με τις Αρχές, ο οδηγός της λευκής Lincoln που καταδίωκε το SUV των πιτσιρικάδων δεν σταμάτησε στο σημείο του ατυχήματος και αυτό αναμένεται να τον μπλέξει σε περιπέτειες. Όπως ανέφερε ο σερίφης Ed Gonzalez έχει ταυτοποιηθεί και οι Αρχές προσπαθούν να τον εντοπίσουν, ώστε να του πάρουν κατάθεση.

 

ΠΗΓΗ:newsbeast.gr

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More