TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Το ΔΣ της ΚΕ «Φάρις» θα συνεδριάσει στις 5 Απριλίου 2019

Η 8η συνεδρίαση/2019 του Διοικητικού Συμβουλίου της Κοινωφελούς Eπιχείρησης «Φάρις» του Δήμου Καλαμάτας θα διεξαχθεί την Παρασκευή 5/4/2019 και ώρα 13:30, για συζήτηση και λήψη αποφάσεων επί των ακολούθων θεμάτων:

1. Έγκριση για απευθείας ανάθεση παροχής υπηρεσιών, που αφορά στην συντήρηση και υποστήριξη εφαρμογών λογισμικού καθώς και προμήθεια λογισμικού εξοπλισμού για τις ανάγκες των ΚΔΑΠ
2. Έγκριση συγκρότησης επιστημονικής ομάδας έργου για τις ανάγκες των ΚΔΑΠ
3. Έγκριση σχεδίου Συμφωνητικού για εξεύρεση Χορηγιών
4. Επί της από 1136/26-03-2019, ενστάσεως του κου Π. Δημόπουλου
5. Τροποποίηση της υπ’ αριθμ. 178/2018 απόφασης του ΔΣ, η οποία αφορά στην « Έγκριση ετήσιου Προγράμματος Δράσης 2019 της Κ.Ε ΦΑΡΙΣ».
6. Έγκριση αύξησης εγκεκριμένου Προϋπολογισμού Εσόδων – Εξόδων έτους 2019 της Κ.Ε ΦΑΡΙΣ
7. Τροποποίηση και επικαιροποίηση της υπ’ αριθμ. 18/2017 απόφασης του ΔΣ, η οποία αφορά στην «Τροποποίηση του Εσωτερικού Κανονισμού Υπηρεσιών της Κ.Ε ΦΑΡΙΣ» και την «Ψήφιση Εσωτερικού Κανονισμού Υπηρεσιών της Κ.Ε ΦΑΡΙΣ»
8. . Έγκριση σύναψης Προγραμματικής Σύμβασης Πολιτισμικής Ανάπτυξης μεταξύ Υπουργείου Πολιτισμού και Αθλητισμού, Περιφέρειας Πελοποννήσου, Δήμου Καλαμάτας και της Κοινωφελούς Επιχείρησης Δήμου Καλαμάτας «ΦΑΡΙΣ» για τη λειτουργία του Μεγάρου Χορού Καλαμάτας
9. Έγκριση διενέργειας πρόχειρου συνοπτικού διαγωνισμού, που αφορά σε σύμβαση ανεξάρτητων Καλλιτεχνικών Υπηρεσιών, χρονικής διάρκειας δύο (2) ετών, συνολικού προϋπολογισμού 60.000,00 πλέον Φ.Π.Α, για το έργο: «Καλλιτεχνική Διεύθυνση Μεγάρου Χορού Καλαμάτας»
10. Έγκριση όρων ανακοίνωσης – προκήρυξης πρόχειρου συνοπτικού διαγωνισμού που αφορά σε σύμβαση ανεξάρτητων καλλιτεχνικών Υπηρεσιών, χρονικής διάρκειας δύο (2) ετών, συνολικού προϋπολογισμού 60.000,00 πλέον Φ.Π.Α, για το έργο: «Καλλιτεχνική Διεύθυνση Μεγάρου Χορού Καλαμάτας»
11. Έγκριση Διενέργειας ανοικτού δημόσιου ηλεκτρονικού διαγωνισμού υπηρεσιών για το έργο «Οργάνωση Παραγωγή του 25ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας».
12. Έγκριση όρων Διακήρυξης Διαγωνισμού για το έργο «Οργάνωση Παραγωγής του 25ου Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Καλαμάτας
13. Έγκριση εξόδων εκδήλωσης απονομής του πανελλήνιου ποιητικού Διαγωνισμού βραβείου ποίησης « Μ. Πολυδούρη».

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More