TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

“Πρότυπος Δήμος” Επίσκεψη Β. Τζαμουράνη στο Δικηγορικό Σύλλογο Καλαμάτας

Κίνητρα ώστε κανένα παιδί, από καμία κοινωνική ομάδα, να μην στερείται της δυνατότητας προστασίας, αλλά και εκπαίδευσης, θα μπορούσαν να υιοθετηθούν από πλευράς του Δήμου Καλαμάτας, έτσι ώστε μέσω της παιδείας- να προκύψει μείωση της παραβατικότητας στην περιοχή.

Την δυνατότητα, εκ μέρους του δήμου, ανάληψης της παραπάνω πρωτοβουλίας συζήτησε, μεταξύ άλλων, ο υποψήφιος δήμαρχος Καλαμάτας Βασίλης Τζαμουράνης, ο οποίος σήμερα το μεσημέρι, μαζί με στελέχη του συνδυασμού “Πρότυπος Δήμος”, συναντήθηκε στα Δικαστήρια με τον πρόεδρο του Δικηγορικού Συλλόγου της μεσσηνιακής πρωτεύουσας Περικλή Ξηρογιάννη.

Στην ίδια συνάντηση συζητήθηκαν επίσης τρόποι ανάπτυξης περαιτέρω συνεργασίας μεταξύ του δήμου και του μεγαλύτερου επιστημονικού συλλόγου της Καλαμάτας, μέσω της συνδρομής του εν λόγω συλλόγου προς τον δήμο με την αξιοποίηση ασκούμενων δικηγόρων.

Νωρίτερα, ο Β. Τζαμουράνης και τα στελέχη του συνδυασμού του είχαν στο Διοικητήριο της Καλαμάτας συνάντηση με τους προϊσταμένους των Διευθύνσεων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μεσσηνίας, Ανδρέα Κατσαούνη και Γιώργο Σταματόπουλο αντίστοιχα.

Στο πλαίσιο της συζήτησης με τα δύο στελέχη της εκπαιδευτικής κοινότητας έγινε ανταλλαγή απόψεων γύρω από θέματα που αφορούν την εκπαίδευση, ενώ ιδιαίτερη έμφαση δόθηκε, τόσο στην ανάγκη στήριξης από πλευράς δήμου των σχολικών υποδομών, όσο και στη διασφάλιση των προϋποθέσεων για την ασφαλή πρόσβαση των μαθητών στα σχολεία τους, με επιπλέον πεζοδρόμια, διαβάσεις, αλλά και τακτικές συγκοινωνίες.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More