TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ: Λευκή Νύχτα με αγορές και διασκέδαση στις 31 Αυγούστου 2019

Η 7η Λευκή Νύχτα / 2019 θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 31 Αυγούστου 2019 προς Κυριακή 1η Σεπτεμβρίου και θα είναι μια βραδιά αφιερωμένη σε συμφέρουσες αγορές στα καταστήματα της Καλαμάτας και με πολλή διασκέδαση. Η Καλαμάτα θα υποδεχθεί από τις 20.30 μέχρι το ξημέρωμα χιλιάδες επισκέπτες από κοντινές και μακρινές περιοχές, στο πλαίσιο της Λευκής Νύχτας, η οποία θα συμβάλει και στην τόνωση της εμπορικής και επιχειρηματικής κοινότητας της πόλης.
Για την καλή προετοιμασία και επιτυχή διενέργεια της Λευκής Νύχτας Καλαμάτας, πραγματοποιήθηκε σήμερα Τρίτη 20 Αυγούστου 2019 σύσκεψη, με τη συμμετοχή του Αντιδημάρχου και εκλεγέντος Δημάρχου Θανάση Βασιλόπουλου, του Προέδρου της Οργανωτικής Επιτροπής Νίκου Μπασακίδη και υπηρεσιακών στελεχών. Στη σύσκεψη εξετάσθηκαν θέματα προετοιμασίας της 7ης Λευκής Νύχτας Καλαμάτας / 2019 και οργανωτικές λεπτομέρειες.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More