TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Ο Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας Κυριάκος Κενεβέζος στην Καλαμάτα

Επίσκεψη από τον Πρέσβη της Κυπριακής Δημοκρατίας στην Ελλάδα Κυριάκο Κενεβέζο δέχθηκε σήμερα, Πέμπτη 27 Αυγούστου 2020, ο Δήμαρχος Καλαμάτας Θανάσης Βασιλόπουλος. Ο Πρέσβης της Κύπρου επισκέφτηκε την πόλη της Καλαμάτας με αφορμή το 26ο Διεθνές Φεστιβάλ Χορού, του οποίου παράσταση παρακολούθησε στο αμφιθέατρο του Κάστρου.

Κατά τη συνάντηση που έγινε στο γραφείο του Δημάρχου, υπήρξε συζήτηση για τις επετειακές εκδηλώσεις του 2021, τους σχεδιασμούς της Δημοτικής Αρχής, αλλά και για θέματα γενικότερου ενδιαφέροντος. Υπήρξε δε συμφωνία για μια διευρυμένη συνεργασία, αλλά και πρόταση για φιλοξενία μίας έκθεσης ή μιας εκδήλωσης του Δήμου στο «Σπίτι της Κύπρου» στην Αθήνα.

Ο Πρέσβης της Κυπριακής Δημοκρατίας, απευθυνόμενος στον Δήμαρχο εκφράστηκε με κολακευτικά λόγια για την πόλη, την οποία χαρακτήρισε σύγχρονη και όμορφη, ενώ εστίασε στις δυνατότητες περαιτέρω ανάπτυξης στους τομείς του πολιτισμού και του τουρισμού.

Στη συνάντηση συμμετείχε ο Πρόεδρος της Κ.Ε. Φάρις Π. Δρούγας, η καλλιτεχνική διευθύντρια του Διεθνούς Φεστιβάλ Χορού Λ. Καπετανέα και ο χορογράφος Φ. Νικολάου.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More