TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΚΑΛΑΜΑΤΑΣ | Σύσκεψη με θέμα τα συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα

Με τη συμμετοχή Αντιδημάρχων, της Γενικής Γραμματέως, Διευθυντών, υπηρεσιακών παραγόντων και ειδικών συνεργατών πραγματοποιήθηκε σήμερα, Δευτέρα 5 Οκτωβρίου 2020, υπό τον Δήμαρχο Θανάση Βασιλόπουλο, η μηνιαία σύσκεψη για το ΕΣΠΑ και τα συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα.

Επί τάπητος, η εκτέλεση έργων και η υλοποίηση δράσεων τόσο του κεντρικού Δήμου, όσο και των δημοτικών επιχειρήσεων, αλλά και η προετοιμασία στο πλαίσιο της ωρίμανσης μελετών, σύμφωνα με τον προγραμματισμό της Δημοτικής Αρχής, παρεμβάσεων που χρηματοδοτούνται ή διεκδικούν χρηματοδότηση από συγχρηματοδοτούμενα προγράμματα.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο, ήδη έχουν δρομολογηθεί σημαντικά έργα, οι υπογραφές για τα οποία έπεσαν κατά το προηγούμενο διάστημα κι ακολουθούν κι άλλα.  Επίσης ζητήθηκε από τις Διευθύνσεις να συνεχίσουν με ακόμα μεγαλύτερη ένταση τις εργασίες τους, ώστε να τηρούνται τα χρονοδιαγράμματα που κάθε φορά τίθενται ως προς τη δρομολόγηση ή υλοποίηση των έργων.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More