LIFE STYLE TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΟΣΜΟΣ

Bruce Willis: Τον πέταξαν έξω από φαρμακείο γιατί δεν ήθελε να φορέσει μάσκα

Σφοδρά «πυρά» στα social media δέχθηκε ο Μπρους Γουίλις, μετά την είδηση ότι τον έδιωξαν από φαρμακείο στο Λος Άντζελες γιατί αρνήθηκε να φορέσει μάσκα. Μάλιστα, κυκλοφόρησαν και φωτογραφίες του 65χρονου σταρ του Χόλιγουντ από το περιστατικό.

«Έκρινα λάθος» δήλωσε στο περιοδικό People ο Μπρους Γουίλις, μετά το περιστατικό. «Να είστε όλοι ασφαλείς εκεί έξω και ας συνεχίσουμε να φοράμε μάσκες» συμπλήρωσε.

Ο διάσημος ηθοποιός δέχθηκε σφοδρές επικρίσεις για την απειθαρχία του, ιδιαίτερα στο Twitter όπου κάποιοι έσπευσα να τον χαρακτηρίσουν «Covidiot», δηλαδή «κορονο-ηλίθιο».

Εάν απλά τραβούσε πάνω από τη μύτη του τη μπαντάνα που είχε στο λαιμό, μπορεί και να αρκούσε, σχολίασε η δημοσιογράφος Ολίβια Μεσέρ.

 

Υπενθυμίζεται ότι η χρήση μάσκας στο Λος Άντζελες είναι υποχρεωτική με απόφαση του δημάρχου Έρικ Γκαρσέτι. Οι μόνες εξαιρέσεις που ισχύουν αφορούν τα παιδιά κάτω των 2 ετών και άτομα με συγκεκριμένες παθήσεις. Η Καλιφόρνια τον περασμένο μήνα ξεπέρασε τα 2 εκατ. Καταγεγραμμένα κρούσματα κορονοϊού από την αρχή της πανδημίας με την πανδημία να «θερίζει» ιδιαίτερα στο Λος Άντζελες.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More