LIFE STYLE TOP NEWS

Θανάσης Ευθυμιάδης: Περπατά πάνω σε σπασμένα γυαλιά σε τηλεοπτική εκπομπή

Ο Θανάσης Ευθυμιάδης εδώ και χρόνια έχει βρει όπως ισχυρίζεται την ευτυχία κοντά στη φύση, στο τρεχούμενο νερό, στη φυσική διατροφή. Μέσα από το προφίλ του στο instagram δίνει συχνά συμβουλές τόσο για τη διατροφή όσο και την ήρεμη ζωή και το διαλογισμό.

Τόσο ο ίδιος όσο και η σύζυγός του  Άννα Δημητρίεβιτς έχουν υιοθετήσει ένα διαφορετικό τρόπο ζωής.

Την ερχόμενη Δευτέρα ο αγαπημένος ηθοποιός θα είναι καλεσμένος στη εκπομπή του Αντώνη Σρόιτερ “Tiktalk” και θα μιλήσει για αυτό τον διαφορετικό τρόπο ζωής. Θα κάνει όμως και κάτι που φαντάζει πραγματικά απίστευτο. Θα περπατήσει ξυπόλυτος πάνω σε σπασμένα γυαλιά, με τη βοήθεια αυτοσυγκέντρωσης.

“Πόσο εύκολα νικάς τον φόβο και περπατάς πάνω σε σπασμένα γυαλιά; Η απάντηση την Δευτέρα τα μεσάνυχτα” έγραψε ο Αντώνης Σρόιτερ κάτω από τη φωτογραφία του με το Θανάση Ευθυμιάδη, ενώ αποκάλυψε ότι θα προσπαθήσει να το κάνει και ο ίδιος. “Η πρόκληση ήταν να περπατήσω πάνω σε σπασμένα γυαλιά. Το αποτελεσμα;”

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More