TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΟΣΜΟΣ

Έπαιξε τα νούμερα που είδε σε όνειρο ο άντρας της και κέρδισε ποσό-«μαμούθ»

Μια Καναδή είδε την τύχη να της χαμογελά και με το παραπάνω, πιάνοντας το μεγάλο τζακπότ του Lotto Max.

Η 57χρονη Deng Pravatoudom κέρδισε 60 εκατ. δολάρια παίζοντας τα νούμερα που είχε δει σε όνειρο ο άντρας της πριν από 20 χρόνια.

Η Pravatoudom παίζει τα ίδια νούμερα εδώ και 2 δεκαετίες και τελικά δικαιώθηκε, όπως επιβεβαιώνει η επιτροπή τυχερών παιχνιδιών του Οντάριο.

«Άρχισα να κλαίω», είπε εκείνη, «προσευχόμουν πάντα για μια ευλογία για την οικογένειά μου». Η γιαγιά δύο εγγονών έχασε μάλιστα πέρυσι τη δουλειά της, εξαιτίας της πανδημίας του κορονοϊού, και πάλευε οικονομικά.

«Ο άντρας μου κι εγώ έχουμε δουλέψει πολύ για περισσότερο από 40 χρόνια, προσπαθώντας να εξοικονομήσουμε ό,τι μπορούσαμε για την οικογένειά μας. Τα λεφτά θα κάνουν σίγουρα ευκολότερες τις ζωές μας».

Η 57χρονη είχε έρθει με τα 14 αδέλφια της ως μετανάστες στον Καναδά από το Λάος το 1980. Τώρα είναι έτοιμη να αγοράσει το πρώτο της σπίτι και να κάνει όλα εκείνα τα ταξίδια που στερήθηκε μια ζωή…

 

πηγη

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More