TOP NEWS ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

MasterChef 5: Ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος τρολάρει τη μαμά του για τον σωσία του

Όποιος είδε MasterChef το βράδυ της Δεύτερας σίγουρα θα νόμιζε σε κάποια στιγμή ότι τα βλέπει διπλά καθώς υπήρχαν δυο… Κουτσόπουλοι.

Ωστόσο, η εξήγηση για τους δυο Λεωνίδες που εμφανίστηκαν στην οθόνη ήταν απλή καθώς ο παίκτης ο οποίος εμφανίστηκε στο πλατό του διαγωνισμού του reality μαγειρικής του Star για να δοκιμάσει τις μαγειρικές του ικανότητες ήταν ίδιο με τον chef.

Η ομοιότητα αυτή έγινε αφορμή για πειράγματα από τους κριτές με τον Σωτήρη Κοντιζά να του πρότεινει ορισμένες φορές την εβδομάδα να «ντουμπλάρει» τον γνωστό σεφ εάν κατορθώσει, τελικά, να περάσει στην επόμενη φάση.

Μετά την προβολή του συγκεκριμένου αποσπάσματος, ο Λεωνίδας Κουτσόπουλος προχώρησε σε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο twitter μέσω της οποίας τρολάρει τη μητέρα του για τον σωσία του.

«Ναι… Μαμά καλησπέρα… Όταν βρεις λίγο χρόνο θα ήθελα να μιλήσουμε…» έγραψε ο γνωστός σεφ και οι διαδικτυκοί του φίλοι λύθηκαν στα γέλια.

ΠΗΓΗ

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More