TOP NEWS ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες: «Νομίζω ότι το σήριαλ θα πάει και τρίτη χρονιά»

Επίσημα δεν έχουμε ενημερωθεί, αλλά νομίζω ότι το σίριαλ θα πάει και τρίτη χρονιά» απάντησε ο Γιώργος Σουξές απαντώντας στην ερώτηση του δημοσιογράφου της εκπομπής «Ευτυχείτε» του Open το πρωί της Παρασκευής.

Ο Γιώργος Σουξές ρωτήθηκε και για την εξέλιξη του ρόλου του στις «Άγριες Μέλισσες» καθώς οι τηλεθεατές επιθυμούν να τον δουν παντρεμένο με τη «Ρίζω».

«Δεν ξέρω αν θα παντρευτώ ακόμα. Η μητέρα μου θέλει, η Ρίζω θέλει, οπότε είμαι χαμένος από χέρι. Κι επειδή οι γυναίκες όταν βάλουν κάτι στο μυαλό τους το κάνουν, μπορεί να γίνει γάμος πριν την τρίτη σεζόν» τόνισε ο Ενωμοτάρχης.

Τι θα γίνει με τον Μάνο Βόσκαρη στις Άγριες Μέλισσες; «Πιστεύω ότι θα καταφέρουμε να τον διώξουμε τον Βόσκαρη. Νομίζω ότι πλησιάζει το τέλος του», ανέφερε ο Γιώργος Σουξές.

Ο Γιάννης Πουλόπουλος στη συνέχεια, όμως, είχε κάτι αρκετά ενδιαφέρον να προσθέσει. «Θα τον βασανίσουν ακριβώς έτσι όπως του αρμόζει. Το τέλος του Βόσκαρη θα είναι επικό», είπε.

 

ΠΗΓΗ

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More