TOP NEWS ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

House Of Fame: Αυτοί είναι οι πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση

Τα live του House Of Fame έκαναν πρεμιέρα με παρουσιάστρια την απαστράπτουσα Ελένη Φουρέιρα και κριτές τον Γιάννη Πλούταρχο, την Καίτη Γαρμπή, τον Φοίβο και τον Γιώργο Αρσενάκο.

Οι 17 διαγωνιζόμενοι της μουσικής ακαδημίας έδωσαν τον καλύτερο εαυτό τους με τραγούδια της επιλογής τους, ούτως ώστε να αναδείξουν τον χαρακτήρα τους επί σκηνής με τραγούδια που αγαπούν. Τις εμφανίσεις τους αξιολόγησαν οι τέσσερις κριτές τονίζοντας τα δυνατά σημεία των σπουδαστών αλλά ασκώντας και αυστηρή κριτική σε όσους δεν έκλεψαν τις εντυπώσεις.

Στο τέλος της βραδιάς έξι σπουδαστές βρέθηκαν στην σκηνή του House Of Fame, όπου η Ελένη Φουρέιρα ανακοίνωσε τους τρεις που θα είναι υποψήφιοι προς αποχώρηση. Η Έλενα, η Άλεξ κι ο Στέφανος είναι οι τρεις πρώτοι υποψήφιοι προς αποχώρηση του σόου και θα διεκδικήσουν την ψήφο του τηλεοπτικού κοινού για την παραμονή τους στην μουσική ακαδημία.

ΠΗΓΗ

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More