TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας | Τηλεδιάσκεψη για το ΠΟΠ Ελιά Καλαμάτα

Η Περιφερειακή Ενότητα Μεσσηνίας, προγραμματίζει τηλεδιάσκεψη, την προσεχή Τετάρτη 3 Μαρτίου, με θέμα την επέκταση της γεωγραφικής  ζώνης της «Ελιά ΠΟΠ Καλαμάτα» σε όμορες Περιφερειακές Ενότητες. Έχουν  κληθεί, σύμφωνα με την πρόσκληση που απέστειλε ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας, να συμμετάσχουν οι Χωρικοί Αντιπεριφερειάρχες ΠΕ Λακωνίας, Αρκαδίας και Ηλείας, οι Θεματικοί Αντιπεριφερειάρχες Αγροτικής Ανάπτυξης Πελοποννήσου και Δυτικής Ελλάδας, ο Δήμαρχος Καλαμάτας, ο Αγροτικός Συνεταιρισμός  «ΕΝΩΣΗ ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ», ο ΣΥΜΕΠΟΠ, οι πρόεδροι Επιμελητηρίων Μεσσηνίας, Λακωνίας, Αρκαδίας και Ηλείας, οι Διευθυντές ΔΑΟΚ  Μεσσηνίας,  Τριφυλίας, Λακωνίας, Αρκαδίας και Ηλείας, Αγροτικοί Συνεταιρισμοί – Οργανώσεις Παραγωγών ελιάς Καλαμών Μεσσηνίας, Λακωνίας, Αρκαδίας και Ηλείας καθώς και επιχειρήσεις της Μεσσηνίας, ενταγμένες στο Μητρώο του ΕΛΓΟ – Δήμητρα, ως εγκεκριμένες στο ΠΟΠ.

Η τηλεδιάσκεψη θα ξεκινήσει στις 6:00 το απόγευμα και θα συντονιστεί από τον Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας κ. Στάθη Αναστασόπουλο.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More