LIFE STYLE TOP NEWS

Γιώργος Γεροντιδάκης: «Ο ρόλος μου στις Άγριες Μέλισσες οφείλεται σε μεγάλο ποσοστό στον Λεωνίδα Κακούρη»

Ο Γιώργος Γεροντιδάκης έχει ξεχωρίσει ως Μελέτης στις δημοφιλείς Άγριες Μέλισσες. Για τον ρόλο του στη σειρά και τη συνεργασία του με τους υπόλοιπους ηθοποιούς, ο ηθοποιός μιλά στο Down Town και την Βένια Καραγιάννη.

Πήγες σε οντισιόν για τον ρόλο του Μελέτη;

Ναι, και πρέπει να πήγα προς το τέλος. Είχα την τύχη να έχω ξανασυνεργαστεί με τον Σπύρο Μιχαλόπουλο από το 2016 και όταν μπήκα στην οντισιόν ένιωσα θετική ενέργεια από όλο το team. Όταν άκουσα ότι είναι σειρά εποχής ένιωσα ότι θα με πάρουν, όχι επειδή είμαι καλός, αλλά γιατί τότε έκανα πολλά έργα εποχής στο θέατρο. Είχα και πολλές επιρροές από το Peaky Blinders και έλεγα  ότι ήθελα έναν ρόλο σαν τον αδελφό του πρωταγωνιστή, λίγο περίεργο, που από τη μία πάει στην εκκλησία και κάνει τον σταυρό του και από την άλλη μπορεί να σκοτώσει. Ήταν η ώρα του να έρθει αυτός ο ρόλος.

Με ποιον συμπρωταγωνιστή σου ταιριάζεις περισσότερο;

Ο ρόλος μου οφείλεται σε ένα πολύ μεγάλο ποσοστό στον Λεωνίδα Κακούρη. Τον ακολούθησα πιστά ως αφεντικό, ως ηθοποιό, ως αύρα, θεωρώ ότι με βοήθησε πάρα πολύ, ακόμη και χωρίς να το ξέρει. Δημιουργήθηκε μια όμορφη σχέση με τον Γιάννη Κουκουράκη η οποία βγήκε αβίαστα. Πολύ καλή συνεργασία έχω με τη Μαρία Πετεβή την οποία δεν ήξερα και δεν μπορώ να μην πω για την απίστευτη βοήθεια που είναι η παρουσία της Κάτιας Δανδουλάκη. Και δεν το λέω επειδή είναι η Κάτια, έχω παίξει στα 16 μου ξανά μαζί της στο Βέρα στο Δεξί. Όπως βοηθούσε τότε βοηθάει και τώρα, αλλά εγώ είμαι σε μια άλλη φάση της ζωής μου που αντιλαμβάνομαι όχι αυτά που λέει, αλλά και αυτά που δεν λέει και γι’ αυτό οι σκηνές βγαίνουν πολύ μητρικές.

 

ΠΗΓΗ

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More