TOP NEWS ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες, οριστικά μέχρι τον Ιούνιο του 2022

Οι Άγριες Μέλισσες… ολοταχώς για ένα νέο ολοκληρωμένο κύκλο επεισοδίων, για όλη την επόμενη σεζόν!

«Κλείδωσε» ο τρίτος κύκλος για τις «Άγριες Μέλισσες» του ΑΝΤ1 και παραμένουν σε πρωταγωνιστικό ρόλο οι αδελφές Σταμίρη, οι οποίες θα ζήσουν νέες περιπέτειες εν μέσω χούντας!

Έπειτα από την μεγάλη επιτυχία που σημειώσει ο φετινός, δεύτερος κύκλος της σειράς του ΑΝΤ1, η επιθυμία του σταθμού να συνεχιστεί η σειρά – φαινόμενο είναι δεδομένη, ενώ η «τύχη» των Μελισσών βρίσκεται στα χέρια των σεναριογράφων Μελίνας Τσαμπάνη και Πέτρου Καλκόβαλη, που εργάζονται πυρετωδώς για να βρουν το νήμα από το οποίο θα πιαστούν και να επινοήσουν τη νέα ιστορία πάνω στην οποία θα βασιστεί η συνέχιση της σειράς. Πρόκειται για μια εντελώς καινούργια ιστορία, στην οποία θα μετέχουν οι ίδιοι ήρωες, σε ένα νέο ιστορικό πλαίσιο.

Σύμφωνα με το ρεπορτάζ της Real life, τρία στοιχεία είναι σίγουρα και οριστικά σε σχέση με τον νέο κύκλο. Οι «Άγριες Μέλισσες» θα συνεχίσουν με άξονα και κεντρικές πρωταγωνίστριες τις τρεις αδελφές Σταμίρη. Επίσης, ο τρίτο κύκλος θα περιλαμβάνει χρονικό άλμα μερικών ετών και θα διαδραματίζεται μέσα στην επαετία της χούντας, με το πολιτικό πλαίσιο να επηρεάζει τις εξελίξεις. Τέλος, η σειρά θα συνεχιστεί με έναν ολοκληρωμένο κύκλο επεισοδίων, για όλη τη σεζόν, έως τον Ιούνιο του 2022 και όχι με μίνι βερσιόν έως τα Χριστούγεννα.

Οι επίσημες ανακοινώσεις σχετικά με τον τρίτο κύκλο αναμένονται στα τέλη Μαρτίου, όταν «κλειδώσουν» και όλες οι λεπτομέρειες σε οικονομικό, σεναριακό και σκηνοθετικό επίπεδο. Το μεγάλο ερώτημα, όμως, παραμένει. Ποιοι ήρωες θα φύγουν και ποιοι θα μείνουν; Σύμφωνα με το ρεποράζ της Real life, έως το τέλος της σεζόν, οπότε θα κλείσουν όλα τα ανοιχτά μέτωπα, θα υπάρξουν ακόμα αρκετοί θάνατοι χαρακτήρων.

πηγη

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More