TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

ΔΗΜΟΣ ΟΙΧΑΛΙΑΣ | Mήνυμα της Δημάρχου για την παγκόσμια ημέρα της Γυναίκας (8 Μαρτίου).

Η 8η Μαρτίου έχει καθιερωθεί ως η Παγκόσμια Ημέρα  για τα δικαιώματα της γυναικάς. Ημέρα τιμής για την ‘ισότιμη ’παρουσία της στην εργασία ,στο σπίτι ,στις ίσιες ευκαιρίες. Ο Δήμος Οιχαλίας σε αυτή την δύσκολη εποχή που περνάμε ,σεβόμενος το ρόλο, την δράση και των καθημερινό αγώνα των γυναικών, προσπαθεί με τις υποστηρικτικές δομές του ‘Βοήθεια στο Σπίτι ’ και Δημοτικούς παιδικούς σταθμούς να βρίσκεται κοντά στην γυναίκα δίνοντας την ευκαιρία να βρίσκεται στην πρώτη γραμμή στον αγώνα κατά της πανδημίας του κορονοϊου καθώς αποτελούν την πλειοψηφία των εργαζομένων στις υπηρεσίες υγειονομικής περίθαλψης.

Η Δήμαρχος Οιχαλίας κ Γεωργακόπουλου ως γυναίκα θέλει να μεταφέρει το μήνυμα σε όλες τις γυναίκες πως «το καλύτερο δώρο που μπορούμε να κάνουμε στον εαυτό μας είναι να φροντίζουμε  την υγεία μας .Ο προληπτικός ελέγχους σε κάθε ηλικία είναι απαραίτητος ώστε κάθε γυναίκα να είναι και να νιώθει όσο το δυνατόν πιο υγιείς .Χρόνια Πολλά  σε όλες τις γυναίκες του κόσμου ,στη μάνα ,στη σύζυγο ,στην κόρη, στην αδελφή ……στην γυναίκα της πόλης και του χωριού  …….στην εργαζόμενη και την άνεργη .

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More