TOP NEWS ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

MasterChef: Αποχώρησε από τον μαγειρικό διαγωνισμό και ξέσπασαν σε κλάματα

Άλλη μια μαγειρική δοκιμασία ολοκληρώθηκε στο MasterChef και κάποιος διαγωνιζόμενος δεν κατάφερε να συνεχίσει την πορεία του.

Πιο συγκεκριμένα, τρεις ήταν υποψήφιοι προς αποχώρηση ο Στέφανος Χίλας, η Βίλλη Σεργή κι ο Παναγιώτης Τζαμαλής, που κλήθηκαν να εκτελέσουν μία απαιτητική μαγειρική δοκιμασία με βασικό συστατικό την μελιτζάνα. Ο Σωτήρης Κοντιζάς, ο Πάνος Ιωαννίδης και ο Λεωνίδας αξιολόγησαν τις προσπάθειές τους και πήραν την τελική απόφαση. Ο παίκτης που ανέβηκε απευθείας στον εξώστη ήταν ο Στέφανος Χίλας, αφού είχε το καλύτερο πιάτο από τους τρεις τους.

Με το αποτέλεσμα να κρίνεται για λίγους βαθμούς, αυτή που δεν κατάφερε τελικά να συνεχίσει είναι η Βίλλη Σεργή, η οποία προσπαθούσε να συγκρατήσει τα δάκρυά της, όσο η Μαργαρίτα είχε πλαντάξει στο κλάμα. Ωστόσο κι οι υπόλοιποι παίκτες συγκινήθηκαν με την αποχώρησή της.

πηγη

 

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More