TOP NEWS ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες: Έτσι «τελειώνει» η Σοφούλα τον Βόσκαρη

Οι Άγριες Μέλισσες έρχονται απόψε στις 22:00, στον ΑΝΤ1,  με ένα επεισόδιο που θα καθηλώσει. Ο Βόσκαρης καταθέτει και επιμένει πως όλα είναι μια σκευωρία της Ελένης εναντίον του, χωρίς να γνωρίζει πως ετοιμάζεται η μαρτυρία μιας γυναίκας που μπορεί να γίνει η καταδίκη του. Η γυναίκα αυτή είναι η… γυναίκα του, η Σοφούλα.

Άγριες Μέλισσες

Στο υπόλοιπο επεισόδιο στις Άγριες Μέλισσες: Ο Νικηφόρος ανακοινώνει την απόφασή του να χωρίσει με την Ασημίνα και να κρατήσει το παιδί και όλοι πέφτουν από τα σύννεφα. Ο Κωνσταντής ενημερώνει συνέχεια τη Δρόσω για όσα συμβαίνουν στο σπίτι των Σεβαστών, ενώ η Ελένη έξαλλη με την τροπή που πήραν τα πράγματα φοβάται πως θα χάσουν τελικά το παιδί και οι δύο. Θα επιστρέψει η Ασημίνα στις αδελφές της για να ζητήσει βοήθεια; Η σχέση του Μελέτη και της Δόμνας δοκιμάζεται, ενώ ο Σπανός τον θεωρεί ύποπτο για τον φόνο του Θέμελη.

πηγη

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More