TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Συνάντηση εργασίας για το Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Δημοτικής & Ελληνικής Αστυνομίας Δήμου Καλαμάτας

Συνάντηση εργασίας πραγματοποιήθηκε σήμερα, Τετάρτη 7 Απριλίου 2021, μεταξύ του Δημάρχου Καλαμάτας Θανάση Βασιλόπουλου και του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Πελοποννήσου, Ταξιάρχου Παναγιώτη Πούπουζα, παρουσία του Διευθυντή Αστυνομίας Μεσσηνίας, Ταξιάρχου Ηλία Αξιοτόπουλου, του Αντιδημάρχου Αναστάσιου Σκοπετέα, στελεχών της Δημοτικής Αστυνομίας και υπηρεσιακών παραγόντων του Δήμου.

Η συνάντηση αφορούσε το Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο Δημοτικής & Ελληνικής Αστυνομίας Δήμου Καλαμάτας το οποίο θα λειτουργήσει σε χώρο που έχει διαμορφωθεί κατάλληλα στο ιστορικό Δημαρχείο της πόλης.

Απομένουν λεπτομέρειες, προκειμένου άμεσα το Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο να μπορέσει να τεθεί σε λειτουργία, σύμφωνα με τα αναφερόμενα και στο μνημόνιο που έχει υπογραφεί από τον Υπουργό Προστασίας του Πολίτη και τον Δήμαρχο, ενώ ήδη έχει ξεκινήσει η συζήτηση για ανάπτυξη κοινών δράσεων.

Σύμφωνα με τον Δήμαρχο το Ενιαίο Συντονιστικό Κέντρο είναι σχεδόν έτοιμο, καθώς απομένει η τοποθέτηση των καμερών (αναμένεται η σχετική έγκριση κεντρικά από την ΕΛ.ΑΣ.).

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More