TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Στην ΕΡΤ 3 οι ομορφιές του Δήμου Μεσσήνης μέσα από δράσεις των «Αρχιτεκτονικών Διαδρομών Μεσσήνης»

Την δράση των Αρχιτεκτονικών Διαδρομών με αφορμή την «δημιουργία γέφυρας αλληλεγγύης» για τα ορεινά χωριά παρουσίασε κατά το παρελθόν η Ενημερωτική εκπομπή «ΠΕΡΙΜΕΤΡΟΣ» της ΕΡΤ 3 (εκπομπή με αντικείμενο την κάλυψη της ειδησεογραφίας στην Ελλάδα) ενώ  εικόνες που αντικατοπτρίζουν την φυσική ομορφιά του Δήμου Μεσσήνης προβλήθηκαν πρόσφατα κατά την διάρκεια των εκπομπών.

Για τα μέλη των Αρχιτεκτονικών Διαδρομών Μεσσήνης η Βόρεια Ελλάδα αποτελεί μια περιοχή από την οποία μπορεί ο Δήμος Μεσσήνης να αντλήσει επισκέπτες. Η καθημερινή εκπομπή «Περίμετρος» έχει μεγάλη τηλεθέαση και «αγκαλιάζει» ολόκληρη την Ελλάδα.  Οι «Αρχιτεκτονικές Διαδρομές Μεσσήνης» και κατά την διάρκεια του εγκλεισμού επιχειρούν στοχευμένα την προβολή της Μεσσήνης και των χωριών της με στόχο την προσέλκυση επισκεπτών και την πολιτιστική της αλλά και τουριστική της ανέλιξη.

Συντονιστές στο σχέδιο δράσης προβολής του Δήμου Μεσσήνης είναι τα μέλη των «Αρχιτεκτονικών Διαδρομών Μεσσήνης»: Αρης Μπαρκούρας, Γιώργος Σταθόπουλος, Γιάννης Λάσκαρης, Νίκη Γιαννακοπούλου, Αλεξάνδρα Ψυρούκη.  

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More