TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΚΟΣΜΟΣ

Η συμβουλή του Warren Buffet για να αυξήσεις το εισόδημα σου κατά 50%

Δεν είναι η πρώτη φορά που μιλάμε για τον Warren Buffet. Είναι ένας από τους πλουσιότερους ανθρώπους στον κόσμο, παρολ’ αυτά παρέμεινε ολιγαρκής, με τις ιστορίες που τον συνοδεύουν να το αποδεικνύουν. Όταν δίνει μια συμβουλή για τα οικονομικά δεν είναι λίγοι εκείνοι που την ακολουθούν.

Έχοντας βγάλει δισεκατομμύρια, έδωσε μια συμβουλή για το πως μπορείς να αυξήσεις το εισόδημα σου κατά 50%. Και αυτό εξαρτάται από τον χαρακτήρα και την επικοινωνιακή σου στρατηγική. Αν βελτιωθείς και στα δυο, τότε θα δεις μεγάλη διαφορά σε όσα εισπράττεις όπως λέει.

Σε συνέντευξη που έδωσε στο παρελθόν είπε πως η βελτίωση της επικοινωνιακής σου στρατηγικής και των επικοινωνιακών δεξιοτήτων σου, μπορείς κάλλιστα να αυξήσεις τα έσοδά σου σε μεγάλο ποσοστό.

Με αυτόν τον τρόπο, παρασύρεις και τους άλλους να ακολουθούν τις ιδέες, να τις πιστέψουν και να τις στηρίξουν έμπρακτα. Ο ίδιος, όπως αποκάλυψε, μέχρι κάποια ηλικία ντρεπόταν ακόμα και να μιλήσει δημόσια, κάτι το οποίο δεν θα βοηθήσει ποτέ κανέναν, όπως είπε.

πηγη

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More