LIFE STYLE TOP NEWS

Γιάννης Βασιλώττος: Λαμβάνω πιο ωραίο φλερτ από τους άντρες παρά από τις γυναίκες

Ο«Μπάμπης» εισέβαλε στο Διαφάνι, έκανε αισθητή την παρουσία του και φαίνεται πως ήρθε για να μείνει. Ο Γιάννης Βασιλώττος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής του Star «Στη φωλιά των Κου Κου» και αποκάλυψε πως είναι ένας από τους ρόλους που θα συνεχιστεί την τρίτη σεζόν της αγαπημένης σειράς.

«Δεν ξέρω αν θα είναι ποτέ ο Μπάμπης με την Ασημίνα. Εγώ ως Γιάννης θα ήθελα. Βλέπω το σήριαλ και λέω ’’Βρε Μπάμπη πάρε την απόστασή σου. Βλέπεις ότι θα πληγωθείς κι άλλο’’.

Έχω ζήσει να ποθείς έναν άνθρωπο και να μην είναι αμοιβαία τα συναισθήματα. Τώρα που είμαι στις Άγριες Μέλισσες είναι πιο δύσκολα τα πράγματα, γιατί με αυτόν τον άνθρωπο είμαστε στις ίδιες παρέες. Στα social media λαμβάνω πιο ωραίο φλερτ από τους άντρες παρά από τις γυναίκες» τόνισε.

Ο Γιάννης Βασιλώττος αποκάλυψε πως θα είναι και την επόμενη σεζόν στις Άγριες Μέλισσες. «Θα είμαι και του χρόνου στο σήριαλ. Βέβαια, δεν έχω υπογράψει κάτι. Μου αρέσει που θα είμαι και την επόμενη σεζόν γιατί μπαίνουμε σε μια εποχή πολύ σημαντική για την ελληνική ιστορία, τη Χούντα», είπε.

πηγη

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More