TOP NEWS ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Στις Άγριες Μέλισσες ο Σέργιος συνεχίζει να μην περνάει καλά στο καινούριο του περιβάλλον

Άγριες Μέλισσες, Τετάρτη 5 Μαΐου – Επεισόδιο 134: Πέντε μέρες μετά, η ζωή στο χωριό συνεχίζει τους φυσιολογικούς της ρυθμούς. Όχι ,όμως, για όλους. Στο σπίτι των αδελφών Σταμίρη επικρατεί αγωνία για την επικείμενη δίκη με τον Νικηφόρο, ενώ η Ελένη επισκέπτεται κρυφά απ’ τον Λάμπρο μια γυναικολόγο. Ο Σέργιος συνεχίζει να μην περνάει καλά στο καινούριο του περιβάλλον και η μόνη του χαρά είναι το σχολείο και η μέρα που θα επισκεφθεί την Ασημίνα, η οποία του ετοιμάζει μια έκπληξη με τη Δρόσω, που θα τον χαροποιήσει.

Οι δουλειές της Ουρανίας συνεχίζουν τον εντυπωσιακό ρυθμό τους, όμως ο Σαραντόπουλος δεν έχει δείξει ακόμα όλες τις προθέσεις του.

Ο Νικηφόρος ενημερώνεται για μια εξέλιξη που θέτει σε κίνδυνο την επιτυχία του στη δίκη. Η μέρα των εγκαινίων του εργοστασίου φτάνει κι ο Μιλτιάδης αποφασίζει να χαλάσει τη σημαντικότερη στιγμή του Δούκα με τον πιο θεαματικό τρόπο.

πηγη

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More