TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

«Ο Θεσμός των Ενεργειακών Κοινοτήτων στην πορεία για την Ενεργειακή Μετάβαση, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου»

Διαδικτυακή εκδήλωση διοργανώνει αύριο Παρασκευή, 7 Μαΐου 2021, το Κέντρο Ανανεώσιμων Πηγών και Εξοικονόμησης Ενέργειας (ΚΑΠΕ), με την υποστήριξη του Δήμου Καλαμάτας και υπό την αιγίδα της ΠΕΔ Πελοποννήσου, στο πλαίσιο του έργου «Ενισχύοντας τις δυνατότητες των τοπικών αρχών να συμμετέχουν σε Ενεργειακές Κοινότητες- ENCREMENCO». Τίτλος της εκδήλωσης «Ο Θεσμός των Ενεργειακών Κοινοτήτων στην πορεία για την Ενεργειακή Μετάβαση, στην Περιφέρεια Πελοποννήσου».

Η εκδήλωση, με ώρα έναρξης στις 11 το πρωί, θα διεξαχθεί μέσω τηλεδιάσκεψης (zoom) και αποσκοπεί στην απόκτηση τεχνογνωσίας από το προσωπικό των τοπικών αρχών σχετικά με τις Ενεργειακές Κοινότητες και ειδικότερα το θεσμικό πλαίσιο, τα μέτρα στήριξης, τον ενεργειακό συμψηφισμό και τον εικονικό ενεργειακό συμψηφισμό. Σε αυτή θα παρουσιαστούν επίσης πρωτοβουλίες και καλές πρακτικές από την Ελλάδα και άλλες Ευρωπαϊκές χώρες.

Η εκδήλωση απευθύνεται σε στελέχη ΟΤΑ Α’ και Β’ βαθμού.

Η συμμετοχή είναι ελεύθερη και απαιτείται εγγραφή στον ακόλουθο σύνδεσμο:

https://zoom.us/meeting/register/tJUqd-6orzkqHNAjwGgsWEHqGczLQho1FV_a

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More