TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Μεσσήνη: Σήμα κινδύνου για ακαθάριστα οικόπεδα. – Εισήγηση για σκληρή αντιμετώπιση σε όσους αδιαφορούν στο Δημοτικό Συμβούλιο.

Μετά από παρέμβαση στο Δημοτικό Συμβούλιο Μεσσήνης για τα ακαθάριστα οικόπεδα που βρίσκονται διάσπαρτα στον αστικό ιστό εισηγήθηκα την κοινή γραμμή που πρέπει να ακολουθήσουμε όλοι με πρωτεργάτες τους αυτοδιοικητικούς προκειμένου να ενημερωθούν να συνετιστούν και κυρίως να τιμωρηθούν όσοι  πολίτες για χρόνια στην πόλη αδιαφορούν με τον καθαρισμό οικοπέδων τους.

Σε πρόσφατη αυτοψία εντόπισα μέχρι και φίδι σε γειτονιά που «υποφέρει» από την αδιαφορία ιδιοκτητών να διατηρούν το οικόπεδο τους καθαρό-αδιαφορία  που «χρονίζει». Να βοηθήσουμε το δύσκολο έργο των υπηρεσιών και κυρίως να ενθαρρύνουμε τις ενέργειες που κάνουν γιατί έρχεται ένα δύσκολο καλοκαίρι και η πόλη μπορεί να κινδυνέψει με τόσα ακαθάριστα οικόπεδα στην επικράτεια της.

Γιάννης Λάσκαρης –Επικεφαλής συνδυασμού «Επανεκκίνηση για τον Δήμο Μεσσήνης»

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More