TOP NEWS ΜΟΥΣΙΚΗ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Eurovision – Α΄ Ημιτελικός: Απόψε διαγωνίζεται η Κύπρος με την Έλενα Τσαγκρινού

Αυτές είναι οι 16 χώρες που διαγωνίζονται στον Α΄ Ημιτελικό της Eurovision 2021. Σε τι θέση εμφανίζεται η Κύπρος με την Έλενα Τσαγκρινού;

Ο Α’ Ημιτελικός της Eurovision 2021 θα πραγματοποιηθεί απόψε, στις 21:00 (CEST), 22:00 ώρα Ελλάδας. Δεκαέξι χώρες θα ανέβουν το βράδυ της Τρίτης στη σκηνή. Δικαίωμα ψήφου έχουν αυτές οι χώρες μαζί με τη Γερμανία, την Ιταλία και την Ολλανδία. Η Έλενα Τσαγκρινού με το El Diablo θα εμφανιστεί στην 8η θέση και το ενδιαφέρον είναι μεγάλο για το ελληνικό κοινό.

Eurovision 2021 – A’ Ημιτελικός: Η σειρά εμφάνισης των χωρών

01 Λιθουανία – The Roop – «Discoteque»
02 Σλοβενία – Άνα Σόκλιτς – «Amen»
03 Ρωσία – Μανίζα – «Russian Woman»
04 Σουηδία – Tusse – «Voices»
05 Αυστραλία – Montaigne – «Technicolour»
06 Βόρεια Μακεδονία – Vasil – «Here I Stand»
07 Ιρλανδία – Λέσλι Ρόι – «Maps»
08 Κύπρος – Έλενα Τσαγκρινού – «El Diablo»
09 Νορβηγία – Tix – «Fallen Angel»
10 Κροατία – Αλμπίνα Γκρτσιτς – «Tick-Tock»
11 Βέλγιο – Hooverphonic – «The Wrong Place»
12 Iσραήλ – Έντεν Αλέν – «Set Me Free»
13 Ρουμανία – Roxen – «Amnesia»
14 Αζερμπαϊτζάν – Efendi – «Mata Hari»
15 Ουκρανία – Go_A – «Shum» (Шум)
16 Μάλτα – Destiny – «Je me casse»

Δέκα χώρες θα προκριθούν στον μεγάλο τελικό και η Κύπρος φιγουράρει στη δεύτερη θέση της κατάταξης. Στην κορυφή βρίσκεται η Μάλτα ενώ, σύμφωνα πάντα με τα στοιχήματα, οι άλλες οκτώ χώρες που θα πάρουν την πρόκριση είναι οι Λιθουανία, Ουκρανία, Ρωσία, Σουηδία, Κροατία, Νορβηγία, Ισραήλ και Ρουμανία.

Eurovision 2021 – A’ Ημιτελικός: Τα στοιχήματα

Δέκα χώρες θα προκριθούν στον μεγάλο τελικό και η Κύπρος φιγουράρει στη δεύτερη θέση της κατάταξης. Στην κορυφή βρίσκεται η Μάλτα ενώ, σύμφωνα πάντα με τα πρακτορεία στοιχημάτων, οι άλλες οκτώ χώρες που θα πάρουν την πρόκριση είναι οι Λιθουανία, Ουκρανία, Ρωσία, Σουηδία, Κροατία, Νορβηγία, Ισραήλ και Ρουμανία.

ΠΗΓΗ

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More