TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Παρεμβάσεις στο Δημοτικό Συμβούλιο Μεσσήνης

Ανάμεσα στα θέματα για τα οποία τοποθετήθηκα στο Δημοτικό Συμβούλιο της Μεσσήνης την περασμένη Τετάρτη ήταν αυτό για την λειτουργία του Δασκαρόλειου Πολιτιστικού Κέντρου σε τι κατάσταση βρίσκεται και ποιες δράσεις θα «φιλοξενήσει» τον χειμώνα όπως και η εξελικτική πορεία του Φιλοσοφικού Κέντρου.

Επίσης και φέτος επανέφερα με ερώτηση την τοποθέτηση για ΑΜΕ (ράμπες) στις παραλίες  της Μπούκας της Ανάληψης και του Αγίου Ανδρέα. Ηταν ένα ζήτημα για το οποίο είχα λάβει διευκρινήσεις από το προηγούμενο καλοκαίρι πως φέτος θα υπήρχαν εξελίξεις.  Τέλος και είναι πολύ σημαντικό πρέπει να γίνει παρέμβαση λόγο φαινομένου καθίζησης στη μεριά της κοίτης μετά την γέφυρα που ενώνει την Μπούκα με τον Αγιο Νικόλαο (σε αυτή την μεριά δεν υπάρχει κάποιο κιγκλίδωμα  ή κάτι ανάλογο για να αποφευχθούν ατυχήματα, η καθίζηση μπορεί να φαντάζει ακίνδυνη αλλά κλιμακώνεται  και υπάρχει διάβρωση και σίγουρα με έντονη βροχόπτωση  και αν μαλακώσει το έδαφος θα υπάρξουν δυσάρεστες εξελίξεις.

Γιάννης  Ανδρ. Λάσκαρης

 (Επικεφαλής συνδυασμού «Επανεκκίνηση για τον Δήμο Μεσσήνης»)

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More