TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Βελτιώνεται καθημερινά το Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων της Καλαμάτας

Καθημερινές είναι οι εργασίες και οι παρεμβάσεις που εξελίσσονται στο Δημοτικό Πάρκο Σιδηροδρόμων της Καλαμάτας, όπως διαπίστωσε σε αυτοψία που πραγματοποίησε στο χώρο, ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος, συνοδευόμενος από τον Αντιδήμαρχο Δημήτρη Μαστραγγελόπουλο, σήμερα, Παρασκευή 16 Ιουλίου 2021.

Τους τελευταίους μήνες έχουν πραγματοποιηθεί πολλές παρεμβάσεις σε διάφορα σημεία του Πάρκου, που σχετίζονται με τη βελτίωση των υποδομών του και την αναβάθμιση του Πρασίνου.

DSC 0127 Medium

Επίσης, εξελίσσεται μία μεγάλη προσπάθεια για την αποκατάσταση των φθορών στα βαγόνια. Οι εργασίες στα βαγόνια περιλαμβάνουν αποκατάσταση ξύλινων επιφανειών, βαψίματα κ.ά., ενώ τις επόμενες ημέρες αναμένεται να ξεκινήσει και η τοποθέτηση νέων υαλοπινάκων.

Σύντομα, με την ολοκλήρωση των απαραίτητων εργασιών, το Δημοτικό Πάρκο θα διαθέτει και δημόσιες τουαλέτες για την εξυπηρέτηση των πολιτών.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More