TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΕΛΛΑΔΑ

Με απόφαση εισαγγελέα του πήραν το σκύλο επειδή μαχαίρωσε άλλο σκύλο

Προθεσμία για να απολογηθεί στον ανακριτή πήρε ο 25χρονος που συνελήφθη κατηγορούμενος για υπόθεση ζωοκτονίας στη Θεσσαλονίκη, ενώ του επιβλήθηκε βαρύ πρόστιμο και του αφαιρέθηκε ο δικός του σκύλος.

Σε βάρος του 25χρονου ασκήθηκε ποινική δίωξη για θανάτωση ενός άλλου ζώου συντροφιάς και παραμέλησης κανόνων ευζωίας ζώου. Ο κατηγορούμενος πήρε από τον ανακριτή Θεσσαλονίκης προθεσμία για να απολογηθεί την Τετάρτη, ενώ μέχρι τότε παραμένει υπό κράτηση.

Με εισαγγελική διάταξη, αφαιρέθηκε από τον 25χρονο ο σκύλος του, ενώ του επιβλήθηκε διοικητικό πρόστιμο που ξεπερνά τα 30.000 ευρώ, σύμφωνα με το ΑΠΕ, για παραβίαση της νομοθεσίας περί δεσποζόμενων και αδέσποτων ζώων.

Ο 25χρονος ισχυρίζεται ότι ένας σκύλος τον δάγκωσε και στη συνέχεια εκείνος του επιτέθηκε. Όμως, σύμφωνα με στοιχεία από τη δικογραφία που μετέδωσε η ΕΡΤ, ο κατηγορούμενος φέρεται να μαχαίρωσε τον σκύλο και στη συνέχεια έδωσε στο δικό του κατοικίδιο «εντολή» να επιτεθεί στο άτυχο ζώο, με αποτέλεσμα να επέλθει ο θάνατός του.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More