TOP NEWS ΣΙΝΕΜΑ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Cine Center ΚΑΛΑΜΑΤΑ |Πρόγραμμα Προβολών από 1/9 έως 9/9

ΘΕΡΙΝΗ ΑΙΘΟΥΣΑ:ΟΝΕΙΡΟΜΠΕΛΑΔΕΣ (DREAMBUILDERS)

Υπόθεση:Η Μίνα, μια νεαρή κοπέλα που κάνει χρήση της νέας της ικανότητας να δημιουργεί και να ελέγχει τα όνειρα άλλων ανθρώπων, πρόκειται να διδαχθεί από την ενοχλητική αδερφή της ένα μάθημα.

Είδος:Κινούμενα Σχέδια, Διάρκεια:81’.

Σκηνοθεσία:Κιμ Χάγκεν Τζένσεν, Τόνι Ζινκ.

Χαρίζουν τις φωνές τους:Λυδία Τζανουδάκη, Θανάσης Κουρλαμπάς, Μελίνα Κατσακούλη, Πηνελόπη Σκαλκώτου, Χάρης Φραγκούλης, Βασίλης Μήλιος.

Μεταγλωττισμένο

Προβολές

Τετάρτη 1/9: 20:15 (2D)

Πέμπτη 2/9: 20:15 (2D)

Παρασκευή 3/9: 20:15 (2D)

Σάββατο 4/9: 20:15 (2D)

 

 

ΘΕΡΙΝΗ ΑΙΘΟΥΣΑ:ΤΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ ΤΟΥ ΡΙΦΚΙΝ (RIFKIN’S FESTIVAL)

Υπόθεση:Ο διανοούμενος Μορτ Ρίφκιν συνοδεύει τη σύζυγο του Σου στο διάσημο ισπανικό Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Σαν Σεμπαστιάν, ανησυχώντας για το ξεμυάλισμα της με τον νεαρό σκηνοθέτης Φιλίπ. Στο πίσω μέρος του μυαλού του, ο Μορτ ελπίζει ότι η αλλαγή περιβάλλοντος θα δώσει σπίθα στο πρώτο του υπερφιλόδοξο μυθιστόρημα. Όσο η Σου ασχολείται παθιασμένα με τον γοητευτικό Φιλίπ, ο Μορτ συναντά τη γλυκιά Δρ. Ρόχας και κάτι μέσα του αλλάζει. Μία διάθεση αναθεώρησης της ζωής μέσα από τη δύναμη του κλασικού σινεμά αναζωπυρώνει την ελπίδα του Μορτ για το μέλλον.

Είδος:Κομεντί, Διάρκεια:88’.

Σκηνοθεσία:Γούντι Άλεν.

Πρωταγωνιστούν:Γουάλας Σον, Τζίνα Γκέρσον, Λουί Γκαρέλ, Έλενα Ανάγια, ΣέρζιΛόπεζ, ΚριστόφΒαλτζ.

Προβολές

Τετάρτη 1/9: 22:00 (2D)

Πέμπτη 2/9: 22:00 (2D)

Παρασκευή 3/9: 22:00 (2D)

Σάββατο 4/9: 22:00 (2D)

Κυριακή 5/9: 20:15 (2D)

 

 

ΘΕΡΙΝΗ ΑΙΘΟΥΣΑ:ΑΣΠΡΟ ΠΑΤΟ (ANOTHER ROUND)

Υπόθεση:Υπάρχει μια θεωρία ότι γεννιόμαστε με ελαφρώς ελλιπή ποσότητα αλκοόλ στο αίμα μας και ότι η μέθη σε καθημερινή βάση -σε συνετά επίπεδα τουλάχιστον- θα άνοιγε το μυαλό μας, θα μείωνε τα προβλήματά μας και θα αύξανε τη δημιουργικότητά μας. Όταν η θεωρία αυτή εξάψει την περιέργεια τεσσάρων φίλων, όλοι τους μεσήλικοι και βαριεστημένοι καθηγητές γυμνασίου, εκείνοι αποφασίζουν να ξεκινήσουν ένα πείραμα που απαιτεί να διατηρούν μια ελαφρά κατάσταση μέθης καθ’ όλη τη διάρκεια της μέρας. Αν ο Τσώρτσιλ κέρδισε τον Δεύτερο Παγκόσμιο Πόλεμο όντας μονίμως μεθυσμένος, ποιος ξέρει τι μπορούν να καταφέρουν μερικές γουλιές για τους ίδιους και τους μαθητές τους;

Είδος:Κομεντί, Διάρκεια:117’.

Σκηνοθεσία:Τόμας Βίντερμπεργκ.

Πρωταγωνιστούν:ΜαντςΜίκελσεν, Τόμας ΜποΛάρσεν, ΜάγκνουςΜίλανγκ, ΛαρςΡάνθε, Μαρία Μπόνεβι.

Τιμήθηκε με Oscar

Προβολές

Κυριακή 5/9: 22:00 (2D)

Δευτέρα 6/9: 22:00 (2D)

Τρίτη 7/9: 22:00 (2D)

Τετάρτη 8/9: 22:00 (2D)

Πέμπτη 9/9: 22:00 (2D)

 

 

 

ΘΕΡΙΝΗ ΑΙΘΟΥΣΑ:ΛΟΥΚΑ (LUCA)

Υπόθεση:Η ταινία «ΛΟΥΚΑ» διαδραματίζεται σε μια όμορφη παραθαλάσσια πόλη που βρίσκεται στην ιταλική Riviera και αποτελεί μια ιστορία ενηλικίωσης. Ένα νεαρό αγόρι, ο Λούκα βιώνει ένα αξέχαστο καλοκαίρι γεμάτο παγωτά, ζυμαρικά και ατελείωτες βόλτες με σκούτερ. Ο Λούκα μοιράζεται αυτές τις περιπέτειες με τον καλύτερο του φίλο, με τον οποίο μοιράζονται το ίδιο μυστικό: είναι και οι δύο θαλάσσια τέρατα από έναν άλλο κόσμο, που βρίσκεται ακριβώς κάτω από την επιφάνεια του νερού.

Είδος:Κινούμενα Σχέδια, Διάρκεια:95’.

Σκηνοθεσία:Ενρίκο Καζαρόζα.

Χαρίζουν τις φωνές τους:ΤίμοςΠαπαευθυμίου, Νικόλας Ζωζός, Ιωάννα Αλεξανδρή, Γιώργος Σκουφής, Βίκυ Νικολαΐδου, Λεωνίδας Κακούρης, Δημήτρης Ζαπατίνας, Βασίλης Παπαστάθης, Γιώργος Φραντζεσκάκης, Μελίνα Κατσακούλη, Βασίλης Μήλιος, Βούλα Κώστα, Ιφιγένεια Στάικου, Θανάσης Κουρλαμπάς.

Μεταγλωττισμένο

Προβολές

Δευτέρα 6/9: 20:00 (2D)

Τρίτη 7/9: 20:00 (2D)

Τετάρτη 8/9: 20:00 (2D)

Πέμπτη 9/9: 20:00 (2D)

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More