TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Εκτακτο δελτίο της ΕΜΥ για ισχυρές καταιγίδες στην Περιφέρεια Πελοποννήσου σήμερα Τετάρτη και αύριο Πέμπτη

Σε ιδιαίτερα αυξημένη επιφυλακή έχουν τεθεί οι υπηρεσίες Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας Πελοποννήσου καθώς με βάση το Εκτακτο Δελτίο Επιδείνωσης Καιρού (ΕΔΕΚ) που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία (ΕΜΥ) σήμερα Τετάρτη 8 και αύριο Πέμπτη 9 Σεπτεμβρίου προβλέπονται έντονες καταιγίδες.

Ειδικότερα, όπως ενημερώνει η Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας), στο εν λόγω ΕΔΕΚ της ΕΜΥ σημειώνονται τα εξής:

Μεταβολή του καιρού με ισχυρές βροχές και έντονες καταιγίδες θα σημειωθεί από σήμερα, Τετάρτη, σύμφωνα με το έκτακτο δελτίο επιδείνωσης καιρού που εξέδωσε η Εθνική Μετεωρολογική Υπηρεσία.

Συγκεκριμένα, σήμερα Τετάρτη (08-09-2021) τοπικά ισχυρές βροχές προβλέπονται στις Σποράδες, την Εύβοια (κυρίως τη βόρεια), τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, τα δυτικά τμήματα της Κρήτης και πιθανώς στην κεντρική Μακεδονία, ενώ στη δυτική Πελοπόννησο θα εκδηλωθούν και καταιγίδες που πρόσκαιρα θα είναι έντονες.

Από νωρίς το απόγευμα μέχρι τις πρώτες νυχτερινές ώρες σήμερα, τα ύψη υετού στη Βόρεια Εύβοια θα είναι μεγάλα, σύμφωνα με τα στοιχεία της ΕΜΥ.

Αύριο Πέμπτη (09-09-21) τοπικά ισχυρές βροχές και καταιγίδες προβλέπονται στις Σποράδες, την Εύβοια (κυρίως την κεντρική και τη βόρεια), τη Θεσσαλία, την ανατολική Στερεά, την Πελοπόννησο, πρόσκαιρα μέχρι το μεσημέρι στα δυτικά τμήματα της Κρήτης και τις βραδινές ώρες στο βορειοανατολικό Αιγαίο.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More