TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Στη Θεσσαλονίκη μεταβαίνει σήμερα Παρασκευή ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Π. Νίκας, τιμώμενη η Περιφέρεια στην φετινή ΔΕΘ

Στη Θεσσαλονίκη θα βρεθεί από το απόγευμα σήμερα Παρασκευή 10 Σεπτεμβρίου ο περιφερειάρχης Πελοποννήσου Παναγιώτης Νίκας, προκειμένου να παρίσταται στα εγκαίνια -μεθαύριο Σάββατο, 11 του μήνα- της 85ης Διεθνούς Εκθεσης, στην οποία η Περιφέρεια Πελοποννήσου είναι τιμώμενη, ως η περιοχή στην οποία ξεκίνησε η Επανάσταση του 1821, την επέτειο των 200 χρόνων από την οποία γιορτάζει φέτος η Ελλάδα.

Η Περιφέρειας συμμετέχει με δύο περίπτερα στην φετινή 85η ΔΕΘ, ένα στο εμπορικό τμήμα με τη συνεργασία των 5 Επιμελητηρίων και ένα επετειακό για τα 200 χρόνια από την Ελληνική Επανάσταση του 1821 -το οποίο είναι προγραμματισμένο να επισκεφθούν η πολιτική ηγεσία της χώρας, οι πολιτικοί αρχηγοί καθώς και η πρόεδρος της Επιτροπής Ελλάδα 2021 Γιάννα Αγγελοπούλου.

Ο περιφερειάρχης, σήμερα το βράδυ, θα παραστεί σε δείπνο που παραθέτει προς τιμήν του ο Σύλλογος των Πελοποννησίων Θεσσαλονίκης “Ο Κολοκοτρώνης”.

Αύριο, ο Π. Νίκας είναι προγραμματισμένο να επισκεφθεί τον μητροπολίτη Θεσσαλονίκης Ανθιμο, όπως και τον περιφερειάρχη Κεντρικής Μακεδονίας Απόστολο Τζιτζικώστα, ενώ θα παρευρεθεί φυσικά και στα εγκαίνια της φετινής ΔΕΘ.

Ας σημειωθεί ότι η προβολή της Περιφέρειας Πελοποννήσου στην Θεσσαλονίκη αυτό το χρονικό διάστημα είναι έντονη, ενώ ήδη έχουν προγραμματιστεί συνεντεύξεις του περιφερειάρχη σε σημαντικής εμβέλειας μέσα ενημέρωσης της Βόρειας Ελλάδας.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More