TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Συγκροτήθηκαν με απόφαση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Π. Νίκα οι επιτροπές αρωγής για εκτίμηση ζημιών σε επιχειρήσεις στις πυρόπληκτες Π.Ε.

Με απόφαση του περιφερειάρχη Πελοποννήσου Παναγιώτη Νίκα έγινε η συγκρότηση των επιτροπών κρατικής αρωγής στις Π.Ε. Αρκαδίας, Λακωνίας και Μεσσηνίας για την εκτίμηση ζημιών σε επιχειρήσεις στις περιοχές των εν λόγω Ενοτήτων της Περιφέρειας οι οποίες επλήγησαν από τις πρόσφατες δασικές πυρκαγιές.

Οι εν λόγω επιτροπές θα δραστηριοποιηθούν, α) στην Π.Ε. Αρκαδίας στις περιοχές των Δήμων Γορτυνίας και Μεγαλόπολης, β) στην Π.Ε. Λακωνία στην περιοχή του Δήμου Ανατολικής Μάνης και γ) στην Π.Ε. Μεσσηνίας στις περιοχές των Δήμων Οιχαλίας και Πύλου – Νέστορος.

Παράλληλα, ο περιφερειάρχης συγκάλεσε σύσκεψη -μέσω τηλεδιάσκεψης- με  τους χωρικούς αντιπεριφερειάρχες και υπηρεσιακά στελέχη, στην οποία εξετάστηκε η εξέλιξη των παρεμβάσεων που προγραμματίζονται ή ήδη υλοποιούνται όσον αφορά στην αντιπλημμυρική προστασία των πυρόπληκτων περιοχών της Περιφέρειας Πελοποννήσου.

Την σύνθεση ανά Π.Ε. των πιο πάνω αναφερόμενων επιτροπών αρωγής για τις ζημιές σε επιχειρήσεις μπορείτε να δείτε εδώ.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More