TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Κέντρο Δημιουργικού Ντοκιμαντέρ Καλαμάτας | Το Ντοκιμαντέρ της Δευτέρας 13 Σεπτεμβρίου

Η Ραγκνχίλντουρ Γιονσντότιρ, είναι “Η γυναίκα που έβλεπε τα ξωτικά” και αποτελεί ακόμα μία πρόταση από το 7ο Διεθνές Φεστιβάλ Ντοκιμαντέρ Πελοποννήσου. 

Έρχεται αυτή τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου στο Κέντρο Δημιουργικού Ντοκιμαντέρ και σας καλεί να αναρωτηθείτε: Τα ξωτικά -ή οι αόρατοι άνθρωποι- υπάρχουν τελικά μόνο στα ιρλανδικά παραμύθια; 
Η ταινία της Σάρα Ντόσα παρακολουθεί μια γυναίκα η οποία -διατείνεται ότι- διαθέτει ενορατικές δυνάμεις που της επιτρέπουν να επικοινωνεί με ξωτικά και αόρατα πνεύματα. Το πελατολόγιό της περιλαμβάνει σημαίνοντα πρόσωπα, μεταξύ των οποίων βρίσκονται πολιτικοί κι επιχειρηματίες. Στην ισλανδική αυτή παραγωγή τού 2019, η Ράγκα (εν συντομία) επωμίζεται μια ιερή αποστολή: γίνεται ο φύλακας-άγγελος της φύσης και αναλαμβάνει να σώσει μια ηφαιστειακή περιοχή που κινδυνεύει από ένα κατασκευαστικό πρότζεκτ – σύνηθες φαινόμενο στον απόηχο της οικονομικής κρίσης που συντάραξε την Ισλανδία. Καθώς ξεδιπλώνεται στο απόκοσμο σκανδιναβικό τοπίο, αυτό το μυσταγωγικό ταξίδι εξερευνά τις αθέατες δυνάμεις που νοθεύουν τη ζωή μας, αναδεικνύοντας όλους τους κρυμμένους θησαυρούς για τους οποίους αξίζει κανείς να παλέψει.

Διάρκεια: 89′

Ωρα έναρξης: 9:30 μ.μ.

Τόπος προβολής: Κέντρο Δημιουργικού Ντοκιμαντέρ Καλαμάτας, Μπενάκη 11.
Είσοδος: Δωρεάν

Περιορισμένες θέσεις

Υπότιτλοι: Ελληνικοί, αγγλικοί

Παρακαλούνται οι φίλοι μας να τηρούν τα προσωπικά μέτρα ατομικής ασφαλείας προς αποφυγήν διάδοσης και εξάπλωσης του Covid 19 (αποστάσεις, χρήση μάσκας, αντισηπτικού)

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More