TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Επίσκεψη Αντιπεριφερειάρχη Μεσσηνίας στο δημοτικό σχολείο Διαβολιτσίου

Το δημοτικό σχολείο Διαβολιτσίου επισκέφθηκε σήμερα, 14 Σεπτεμβρίου, ο Αντιπεριφερειάρχης Μεσσηνίας Στάθης Αναστασόπουλος, στα πλαίσια της έναρξης της νέας σχολικής χρονιάς. Συναντήθηκε με τη διευθύντρια και τους εκπαιδευτικούς της σχολικής μονάδας στους οποίους ευχήθηκε καλή δύναμη, υπομονή αλλά και πίστη για την επίτευξη των στόχων τους. Στους μαθητές και στις μαθήτριες ευχήθηκε καλή πρόοδο, υγεία και δύναμη για τη νέα σχολική χρονιά που ξεκινά. Τόνισε ότι ένας νέος κύκλος μάθησης ξεκίνησε για τους μαθητές με όνειρα, φιλοδοξίες, με προοπτικές προόδου και επιτυχίας.

Στο περιθώριο της επίσκεψης, ο Αντιπεριφερειάρχης, δήλωσε τα εξής: «Με το ξεκίνημα της νέας σχολικής χρονιάς γέμισαν και πάλι τα σχολεία μας με φωτεινά προσωπάκια και χαμόγελα αισιοδοξίας.Ένα ταξίδι γνώσης ξεκινά  για τα παιδιά μας, τους γονείς και τους δασκάλους.Εύχομαι σε όλους υγεία και δύναμη για μια παραγωγική χρονιά».

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More