TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Π.Ε ΜΕΣΣΗΝΙΑΣ | Έργο βελτίωσης από Τσακώνα έως Καλό Νερό

Σε εξέλιξη βρίσκεται το έργο βελτίωσης της οδικής ασφάλειας στο εθνικό μας δίκτυο   και ειδικότερα στο τμήμα Τσακώνα – Καλό Νερό, όπου υλοποιείται η εργολαβία των 2 εκ. ευρώ του προγράμματος δημοσίων επενδύσεων.

Το έργο εξελίσσεται μετά τη διασταύρωση του Διαβολιτσίου και με κατεύθυνση το Καλό Νερό, έχει ολοκληρώσει μέχρι στιγμής εργασία ασφαλτόστρωσης και διαγραμμίσεων για μήκος 6 περίπου χιλιομέτρων, ενώ οι παρεμβάσεις υλοποιούνται κατά θέσεις και ανάλογα με τις ανάγκες στην περιοχή Καλλιρόης, Βασιλικού, Δωρίου, Κοπανακίου, Γλυκορίζι κλπ. Για το τμήμα εντός της Κοινότητας Κοπανακίου επειδή απαιτείται βελτίωση των επικλίσεων στις στροφές και στερέωσης των τομών του αγωγού αποχέτευσης, έχει δοθεί από την επιβλέπουσα υπηρεσία εντολή για την βελτίωση της υπόβασης, προκειμένου να ολοκληρωθεί η ασφαλτική στρώση κυκλοφορίας και στο τμήμα αυτό.

Στόχος του έργου είναι πρωτίστως η βελτίωση των συνθηκών κυκλοφορίας και η ενίσχυση της ασφάλειας των μετακινήσεων.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More