LIFE STYLE TOP NEWS

Ιταλίδα ρεπόρτερ δείχνει το ταλέντο της στην μπάλα

Αν και το βίντεο δείχνει ότι δεν μιλάμε ακριβώς για… ταλέντο, η αλήθεια είναι πως η Ιταλίδα ρεπόρτερ Ντιλέτα Λεότα ξέρει από μπάλα, καθώς είναι αθλητικογράφος και έχει «γράψει» πολλά χιλιόμετρα στα γήπεδα.

Γνωστή βέβαια έχει γίνει για την ομορφιά της, τις σέξι εμφανίσεις της αλλά και τη σύντομη σχέση της με τον Τούρκο ηθοποιό Τζαν Γιαμάν (έπαιζε στο σίριαλ «Φτερωτός θεός»).

Η Λεότα είναι πολύ ενεργή στα social media και αυτή τη φορά ανέβασε ένα βίντεο που δείχνει τις επιδόσεις της όσον αφορά τη στρογγυλή θεά.

Πρόσφατα η εντυπωσιακή ρεπόρτερ πρωταγωνίστησε στα ταμπλόιντς λόγω του πάρτι γενεθλίων της. Η Λεότα έλαμπε (κυριολεκτικά) μέσα στο αποκαλυπτικό χρυσό φόρεμα που φορούσε για να γιορτάσει τα 30α της γενέθλια. Μάλιστα, ετοίμασε μια φοβερή εκδήλωση σε μια έπαυλη με πισίνα και χιλιάδες κρεμασμένα φωτάκια να κοσμούν τον χώρο. Η εικόνα που τράβηξε την προσοχή όλων όμως και σχολιάστηκε πολύ αρνητικά στα σόσιαλ μίντια από δεκάδες χρήστες ήταν αυτή των μοντέλων που στέκονταν όρθιες σαν μεταμφιεσμένοι πολυέλαιοι, φορώντας ένα καπέλο αμπαζούρ στο κεφάλι τους.

«Προκαλεί πραγματικά το να διαμαρτύρεται και στεναχωριέται από τη μια για τις γυναίκες που αναγκάζονται να φορούν μπούρκα στο Αφγανιστάν κι από την άλλη μοντέλα να αναγκάζονται να φορούν ένα αμπαζούρ, επειδή δουλεύουν σε VIP πάρτι. Είναι ο ίδιος σωβινισμός απλά με άλλη μορφή». «Είναι προσβολή της γυναικείας αξιοπρέπειας», «Είναι μοντέλα κι όχι πολυέλαιοι», ήταν ορισμένα από τα οργισμένα tweets.

Δεν είναι βέβαια η πρώτη φορά που η 29χρονη Ντιλέτα προκαλεί θύελλα σχολίων προς το πρόσωπό της!

Πίσω στο 2016, είχε βιώσει τον εφιάλτη της υποκλοπής γυμνών φωτογραφιών της και της δημοσίευσής τους, λέγοντας χαρακτηριστικά: «Έκανα μηνύσεις, όχι μόνο για να προστατεύσω την ιδιωτική μου ζωή, αλλά γιατί ως γυναίκα πρέπει να πολεμάμε τέτοια θέματα. Εκτίμησα πολύ την υπεράσπιση του Μάριο Μπαλοτέλι. Αισθάνθηκα πως δεν ήμουν μόνη και πως αυτό το πρόβλημα είναι αρκετά πιο κοινό απ’ όσο μπορεί να πίστευα…».

Η εντυπωσιακή αθλητικογράφος του DAZN, κάνει παίκτες και προπονητές να παραληρούν στο πέρασμα της, με τελευταία της θύματα τους οπαδούς της Νάπολι. Συγκεκριμένα, όταν η Λεότα βρέθηκε στην αναμέτρηση Νάπολι-Μπρέσια, με μια διαίτερα αποκαλυπτκή εμφάνιση που τόνιζε την θανατηφόρα της σιλουέτα και όπως ήταν φυσικό οι φίλοι των «παρτενοπέι» δεν έχασαν την ευκαιρία να της… τραγουδήσουν.

«Έξω τα β…α, έξω τα β…α», φώναζαν οι οπαδοί της Νάπολι στην όμορφη δημοσιογράφο, η οποία τους απάντησε χαμογελώντας και κουνώντας αρνητικά το δάχτυλο.

Το τελευταίο διάστημα μάλιστα φημολογούνταν πως είχε σχέση με τον Σουηδό άσο Ζλάταν Ιμπραΐμοβιτς, όσο και με τον ηθοποιό και σκηνοθέτη Alessandro Siani.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More