TOP NEWS ΤΗΛΕΟΡΑΣΗ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Άγριες Μέλισσες: «Όταν αποχώρησα από τη σειρά δεν χαιρέτησα τους συναδέλφους»

Για την σιωπηλή αποχώρηση από τις Άγριες Μέλισσες μίλησε η ηθοποιός!

Για την αποχώρηση από τις «Άγριες Μέλισσες» στην αυλαία του δεύτερου κύκλου, δίχως ούτε ένα… αντίο, μίλησε η αγαπημένη ηθοποιός όταν την συνάντησαν οι δημοσιογράφοι. Ο λόγος για την Κάτια Δανδουλάκη, η οποία φέτος θα παρουσιάσει τον μονόλογο «Το καινούργιο παιδί» στο θέατρο Δανδουλάκη.

Ειδικότερα, η Κάτια Δανδουλάκη σημείωσε χαρακτηριστικά πως «δεν έχω προλάβει να δω τις Άγριες Μέλισσες στον τρίτο τους κύκλο. Κάθε φορά που κλείνει ένας κύκλος έχω μια μελαγχολία τη στιγμή που φεύγω. Δεν αντέχω τους αποχωρισμούς. Για αυτό και δεν χαιρέτησα τα παιδιά ποτέ σαν να επρόκειτο να μην τους ξαναδώ».

«Έχασα τους πιο αγαπημένους μου ανθρώπους σχεδόν όλους μαζί και μετά ευτυχώς, επειδή πάντα ήμουν άνθρωπος αγκαλίτσας, βρήκα την συγκίνηση πια στους φίλους μου».

«Δεν έκανα παιδιά και μου το έλεγε η μαμά μου. «Μην τα αγαπάς τόσο πολύ, δεν θα κάνεις». Τι ήταν να μου το λέει;» συμπλήρωσε η αγαπημένη ηθοποιός. «Λένε ότι όποιος αγαπάει πολύ τα παιδιά, δεν κάνει δικά του».

ΠΗΓΗ

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More