TOP NEWS ΣΙΝΕΜΑ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Cine Center ΚΑΛΑΜΑΤΑ | Πρόγραμμα Προβολών από 7/10 έως 13/10

ΑΙΘΟΥΣΑ 1: NO TIME TO DIE

Υπόθεση:Ο Τζέιμς Μποντ έχει εγκαταλείψει την ενεργό δράση και απολαμβάνει μια ήρεμη ζωή στη Τζαμάικα. Η γαλήνη της καθημερινότητάς του θα είναι προσωρινή και θα διακοπεί απότομα όταν ένας παλιός γνώριμος, ο ΦίλιξΛέιτερ της CIΑ, θα εμφανιστεί για να ζητήσει τη βοήθειά του. Η αποστολή διάσωσης ενός επιστήμονα τον οποίον έχουν απαγάγει θα αποδειχθεί πολύ πιο περίπλοκη απ’ ό,τι έδειχνε. Ο Τζέιμς Μποντ, μέσα από μια δαιδαλώδη διαδρομή που θα του υποδείξουν τα παρακρατικά μυστικά και οι απρόσμενες αποκαλύψεις, θα οδηγηθεί στα χνάρια ενός μυστηριώδους «κακού», ο οποίος έχει στην κατοχή του μια επικίνδυνη, νέα τεχνολογία.

Είδος:Περιπέτεια, Διάρκεια:163’.

Σκηνοθεσία:ΚάριΤζότζιΦουκουνάγκα.

Πρωταγωνιστούν:ΝτάνιελΚρεγκ, ΡάμιΜάλεκ, ΛεάΣεϊντού, Λασάνα Λιντς, Μπεν Γουίσο, Ναόμι Χάρις, Τζέφρι Ράιτ, ΚρίστοφΒαλτς, ΡέιφΦάινς, ΡόριΚινίαρ, Άνα ντε Άρμας, Νταλί Μπενσάλα, ΝτέιβιντΝτένσικ, ΜπίλιΜάγκνουσεν.

Προβολές

Πέμπτη 7/10: 20:00* (2D)

Παρασκευή 8/10: 20:00* (2D)

Σάββατο 9/10: 20:00 (2D)

Κυριακή 10/10: 20:00 (2D)

Δευτέρα 11/10: 20:00 (2D)

Τρίτη 12/10: 20:00 (2D)

Τετάρτη 13/10: 20:00 (2D)

*Αίθουσα 2

 

 

ΑΙΘΟΥΣΑ 2:PAW PATROL: ΗΤΑΙΝΙΑ (PAW PATROL: THE MOVIE)

Υπόθεση:To PAW Patrol ξαναχτυπά! Όταν ο μεγαλύτερος αντίπαλός τους, ο Χάμντιγκερ, γίνεται δήμαρχος στην κοντινή Πόλη της Περιπέτειας και φέρνει τα πάνω κάτω, ο Ράιντερ και τα αγαπημένα μας ηρωικά κουτάβια είναι πανέτοιμα να αντιμετωπίσουν την πρόκληση. Καθώς ένα κουτάβι θα πρέπει να αντιμετωπίσει το παρελθόν του στην Πόλη της Περιπέτειας, η ομάδα βρίσκει βοήθεια από μία καινούρια σύμμαχο: την πανέξυπνη, ράτσας ντάτσχουντ, Λίμπερτι. Μαζί, οπλισμένοι με καινούρια και συναρπαστικά μηχανήματα, το PAW Patrol παλεύει για να σώσει τους πολίτες της Πόλης της Περιπέτειας!

Είδος: Κινούμενα Σχέδια, Διάρκεια:88’.

Σκηνοθεσία:ΚαλΜπρούνκερ.

Χαρίζουν τις φωνές τους:Γιώργος Μαντάς, Παύλος Χρυσανθίδης, Κωνσταντίνος Λιάσκας, Δημήτρης Ποριώτης, Μάρκος Σιώνης, Πωλίνα Ευαγγέλου, Ζωή Πετράκη, Άρης Αβραμέας, Κωνσταντίνος Στελλούδης, Κώστας Τερζάκης, Άρτεμις Ματαφιά, Βαγγέλης Χαλκιαδάκης, Νίκος Ποριώτης, Θάνος Ζαρκαλής.

Μεταγλωττισμένο

Προβολές

Σάββατο 9/10: 18:00 (2D)

Κυριακή 10/10: 18:00 (2D)

 

 

ΑΙΘΟΥΣΑ 2:Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΟΥ ΘΕΟΥ (MANOFGOD)

Υπόθεση:Η δημοτικότητα του Νεκτάριου Κεφάλα, Μητροπολίτη Πενταπόλεως, προκαλεί τη ζήλια των κληρικών στην Αλεξάνδρεια. Από φόβο ότι θα γίνει ο επόμενος Πατριάρχης Αιγύπτου, ο κλήρος τον δυσφημίζει με αποτέλεσμα να του στερήσουν την ιερατική του ιδιότητα και να τον εξορίσουν από την Αίγυπτο. Στην Αθήνα πια, χάρη στην εξελιγμένη παιδαγωγική του τακτική γίνεται ξακουστός και κοσμαγάπητος και την ίδια εποχή επιδίδεται σε σπουδαίο συγγραφικό έργο. Όμως ο φόρτος εργασίας τον καταπονεί και αποφασίζει να αποσυρθεί στην Αίγινα. Ξαναχτίζει ένα ερειπωμένο μοναστήρι με τα ίδια του τα χέρια και χάρη στη φήμη του το μοναστήρι μεγαλώνει. Η Mονή όμως δεν αναγνωρίζεται ποτέ, ενώ ο Άγιος Νεκτάριος κατηγορείται άδικα για ανηθικότητα. Στο Αρεταίειο νοσοκομείο λίγο πριν το τέλος του, θα κάνει το τελευταίο του θαύμα.

Είδος:Περιπέτεια, Διάρκεια:109’.

Σκηνοθεσία:ΓελέναΠόποβιτς.

Πρωταγωνιστούν:ΆρηςΣερβετάλης,Αλεξάντερ Πετρόφ, ΜίκιΡουρκ, Χρήστος Λούλης, ΚαριοφυλλιάΚαραμπέτη, Νικήτας Τσακίρογλου, Γιάννης Στάνκογλου, Τάνια Τρύπη, Μαρθίλια Σβάρνα, Ιερώνυμος Καλετσάνος, Γιάννης Αναστασάκης, Γεράσιμος Σκιαδαρέσης, Βασίλη Κουκαλάνι, Αλέξανδρος Μυλωνάς, Μιχάλης Μητρούσης, ΚίττυΠαϊταζόγλου, Μιχάλης Οικονόμου, Τόνια Σωτηροπούλου, Κορίνα-Άννα Γουγούλη, Μάνος Γαβράς, Σαράντος Γεωγλερής, Παναγιώτης Μαρίνος.

Σάββατο 9/10: 20:30 (2D)

Κυριακή 10/10: 20:30 (2D)

Δευτέρα 11/10: 20:30 (2D)

Τρίτη 12/10: 20:30 (2D)

Τετάρτη 13/10: 20:30 (2D)

 

Η θερινή αίθουσα ολοκληρώνει τις προβολές της, την Τετάρτη 6/10, και από την Πέμπτη 7/10 θα λειτουργούν μόνο οι χειμερινές αίθουσες.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More