TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Έρχεται το 1ο Διεθνές FORUM Διπλωματίας Καλαμάτας

Συνεχίζονται στο Δήμο Καλαμάτας οι επετειακές εκδηλώσεις με αφορμή τη συμπλήρωση 200 ετών από την έναρξη της Επανάστασης του 1821.

Υλοποιώντας τον σχεδιασμό του, ο Δήμος διοργανώνει το 1ο Διεθνές FORUM Διπλωματίας Καλαμάτας με τίτλο «Η Καλαμάτα (23 Μαρτίου 1821) πρώτη απελεύθερη Πόλη του επαναστατημένου Ελληνισμού μέσα από το πρίσμα της Διεθνούς Διπλωματίας: 200 χρόνια μετά». Οι εργασίες του FORUM Διπλωματίας θα λάβουν χώρα στο Πνευματικό Κέντρο Καλαμάτας την Παρασκευή 15 και το Σάββατο 16 Οκτωβρίου 2021, παρουσία διακεκριμένων ακαδημαϊκών.

Σε δήλωσή του ο Δήμαρχος Θανάσης Βασιλόπουλος ανέφερε: «Στόχος μας να μαθαίνουν οι νεότεροι αλλά και να τιμήσουμε τους ήρωες του 1821 με κάθε τρόπο. Η Καλαμάτα έγραψε όπως όλοι γνωρίζουμε την πρώτη σελίδα του Επαναστατημένου γένους, γι’ αυτό έχουμε σχεδιάσει και υλοποιούμε σειρά εκδηλώσεων στις οποίες λαμβάνουν μέρος σημαντικοί επιστήμονες και προσωπικότητες απ’ όλους τους τομείς της Δημόσιας ζωής. Η ερχόμενη εκδήλωση μας είναι το 1ο Διεθνές FORUM Διπλωματίας Καλαμάτας, από το οποίο θα εξαχθούν σημαντικά συμπεράσματα για τη Διπλωματία και τον Ελληνισμό και στο πλαίσιο αυτό καλούμε όλους να το παρακολουθήσουν».

Σημειώνεται ότι το πλήρες πρόγραμμα του FORUM Διπλωματίας, θα ανακοινωθεί στις αρχές της ερχόμενης εβδομάδας.

 

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More