LIFE IN THE CITY TOP NEWS

Κέντρο Δημιουργικού Ντοκιμαντέρ Καλαμάτας |Το Ντοκιμαντέρ της Δευτέρας 11 Οκτωβρίου

Ένα ντοκιμαντέρ των ταλαντούχων Ιταλών  Ματέο Μπάλσαμο, Φρανσέσκο ντελ Γκρόσο αποτελεί  την επιλογή της Δευτέρας 11 Οκτωβρίου από το πρόγραμμα του 7ου Διεθνούς Φεστιβάλ Ντοκομαντέρ Πελοποννήσου:

Η “Πρώτη Γραμμή” όπως απεικονίζεται μέσα από τον φακό δεκατεσσάρων φωτορεπόρτερ, οι οποίοι μέσα από τις λήψεις τους δείχνουν την κόλαση, τη φρίκη, τον σπαραγμό και τις ανεξίτηλες πληγές του πολέμου. Οι φωνές, οι φωτογραφίες και οι μνήμες των αντρών και των γυναικών μετατρέπονται σε σκηνικό ενός φυσικού αλλά και συναισθηματικού ταξιδιού μεταξύ του παρόντος και του παρελθόντος. Γιατί η πρώτη γραμμή δεν είναι μόνο εκεί που πέφτουν οι βόμβες, αλλά παντού, όπου «πολεμάς» καθημερινά για την επιβίωση.

Διάρκεια: 85′
Ώρα έναρξης της προβολής:  9:30 μ.μ.
Τόπος προβολής: Κέντρο Δημιουργικού Ντοκιμαντέρ Καλαμάτας (Μπενάκη 11)
Είσοδος: Δωρεάν. Περιορισμένες θέσεις.
Ομιλούμενη γλώσσα: Ιταλικά
Υπότιτλοι: Ελληνικοί/αγγλικοί

Παρακαλούνται οι φίλοι μας να τηρούν τα μέτρα ατομικής προστασίας για την πρόληψη της μετάδοσης και εξάπλωσης του κορωναϊού Covid-19 (αποστάσεις, μάσκα, χρήση αντισηπτικού)

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More