TOP NEWS ΣΙΝΕΜΑ ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ

Cine Center ΚΑΛΑΜΑΤΑ | Πρόγραμμα Προβολών από 14/10 έως 20/10

ΑΙΘΟΥΣΑ 1:NO TIME TO DIE

Υπόθεση: Ο Τζέιμς Μποντ έχει εγκαταλείψει την ενεργό δράση και απολαμβάνει μια ήρεμη ζωή στη Τζαμάικα. Η γαλήνη της καθημερινότητάς του θα είναι προσωρινή και θα διακοπεί απότομα όταν ένας παλιός γνώριμος, ο ΦίλιξΛέιτερ της CIΑ, θα εμφανιστεί για να ζητήσει τη βοήθειά του. Η αποστολή διάσωσης ενός επιστήμονα τον οποίον έχουν απαγάγει θα αποδειχθεί πολύ πιο περίπλοκη απ’ ό,τι έδειχνε. Ο Τζέιμς Μποντ, μέσα από μια δαιδαλώδη διαδρομή που θα του υποδείξουν τα παρακρατικά μυστικά και οι απρόσμενες αποκαλύψεις, θα οδηγηθεί στα χνάρια ενός μυστηριώδους «κακού», ο οποίος έχει στην κατοχή του μια επικίνδυνη, νέα τεχνολογία.

Είδος:Περιπέτεια, Διάρκεια:163’.

Σκηνοθεσία:ΚάριΤζότζιΦουκουνάγκα.

Πρωταγωνιστούν:ΝτάνιελΚρεγκ, ΡάμιΜάλεκ, ΛεάΣεϊντού, Λασάνα Λιντς, Μπεν Γουίσο, Ναόμι Χάρις, Τζέφρι Ράιτ, ΚρίστοφΒαλτς, ΡέιφΦάινς, ΡόριΚινίαρ, Άνα ντε Άρμας, Νταλί Μπενσάλα, ΝτέιβιντΝτένσικ, ΜπίλιΜάγκνουσεν.

Πέμπτη 14/10: 20:15 (2D)

Παρασκευή 15/10: 20:15 (2D)

Σάββατο 16/10: 20:15 (2D)

Κυριακή 17/10: 20:15 (2D)

Δευτέρα 18/10: 20:15 (2D)

Τρίτη 19/10: 20:15 (2D)

Τετάρτη 20/10: 20:15 (2D)

 

 

 

ΑΙΘΟΥΣΑ 1:ΛΟΥΚΑ (LUCA)

Υπόθεση: Η ταινία «ΛΟΥΚΑ» διαδραματίζεται σε μια όμορφη παραθαλάσσια πόλη που βρίσκεται στην ιταλική Riviera και αποτελεί μια ιστορία ενηλικίωσης. Ένα νεαρό αγόρι, ο Λούκα βιώνει ένα αξέχαστο καλοκαίρι γεμάτο παγωτά, ζυμαρικά και ατελείωτες βόλτες με σκούτερ. Ο Λούκα μοιράζεται αυτές τις περιπέτειες με τον καλύτερο του φίλο, με τον οποίο μοιράζονται το ίδιο μυστικό: είναι και οι δύο θαλάσσια τέρατα από έναν άλλο κόσμο, που βρίσκεται ακριβώς κάτω από την επιφάνεια του νερού.

Είδος:Κινούμενα Σχέδια, Διάρκεια:95’.

Σκηνοθεσία:Ενρίκο Καζαρόζα.

Χαρίζουν τις φωνές τους:ΤίμοςΠαπαευθυμίου, Νικόλας Ζωζός, Ιωάννα Αλεξανδρή, Γιώργος Σκουφής, Βίκυ Νικολαΐδου, Λεωνίδας Κακούρης, Δημήτρης Ζαπατίνας, Βασίλης Παπαστάθης, Γιώργος Φραντζεσκάκης, Μελίνα Κατσακούλη, Βασίλης Μήλιος, Βούλα Κώστα, Ιφιγένεια Στάικου, Θανάσης Κουρλαμπάς.

Προβολές

Σάββατο 16/10: 18:00 (2D)

Κυριακή 17/10: 18:00 (2D)

 

 

ΑΙΘΟΥΣΑ 2: Η ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΜΟΝΟΜΑΧΙΑ (THE LAST DUEL)

 

Υπόθεση:Το ιστορικό αυτό έπος είναι ένα κινηματογραφικό και εξαιρετικά ενδιαφέρον δράμα που διαδραματίζεται στα μέσα του Εκατονταετούς Πολέμου και πραγματεύεται την καθεστηκυία εξουσία των ανδρών, τις αδυναμίες της δικαιοσύνης και τη δύναμη και το σθένος μιας γυναίκας που είναι πρόθυμη να υπερασπιστεί ολομόναχη την αλήθεια. Βασισμένη σε αληθινά γεγονότα, η ταινία ξετυλίγει μακροχρόνιες εικασίες για την τελευταία επίσημη μονομαχία στη Γαλλία ανάμεσα στον JeandeCarrouges και τον JacquesLeGris, δύο φίλων που κατέληξαν να γίνουν άσπονδοι εχθροί. Ο Carrouges είναι ένας αξιοσέβαστος ιππότης, διάσημος για τη γενναιότητά του και τις εξαιρετικές του ικανότητες στο πεδίο της μάχης. Ο LeGris είναι ένας Νορμανδός ακόλουθος, του οποίου η ευφυΐα και η ευφράδεια τον καθιστούν έναν από τους πλέον αξιοθαύμαστους ευγενείς στα δικαστήρια. Όταν η σύζυγος του Carrouges, η Marguerite, δέχεται βίαιη επίθεση από τον LeGris, μια κατηγορία την οποία εκείνος αρνείται, εκείνη δεν δέχεται να παραμείνει σιωπηλή και κατηγορεί ευθέως τον κακοποιητή της, μια πράξη απαράμιλλου θάρρους που θέτει τη ζωή της σε κίνδυνο. Η επακόλουθη μονομαχία μέχρι θανάτου θέτει τη μοίρα και των τριών στα χέρια του Θεού.

Είδος:Επική Περιπέτεια, Διάρκεια:152’.

Σκηνοθεσία:Ρίντλεϊ Σκοτ.

Πρωταγωνιστούν:ΤζόντιΚόμερ, Ματ Ντέιμον, ΆνταμΝτράιβερ, Μπεν Άφλεκ, ΜάρτονΤσόκας.

Παγκόσμια Πρεμιέρα 

Πέμπτη 14/10: 20:30 (2D)

Παρασκευή 15/10: 20:30 (2D)

Σάββατο 16/10: 20:30 (2D)

Κυριακή 17/10: 20:30 (2D)

Δευτέρα 18/10: 20:30 (2D)

Τρίτη 19/10: 20:30 (2D)

Τετάρτη 20/10: 20:30 (2D)

 

 

ΑΙΘΟΥΣΑ 2:PAW PATROL: ΗΤΑΙΝΙΑ (PAW PATROL: THE MOVIE)

Υπόθεση:To PAW Patrol ξαναχτυπά! Όταν ο μεγαλύτερος αντίπαλός τους, ο Χάμντιγκερ, γίνεται δήμαρχος στην κοντινή Πόλη της Περιπέτειας και φέρνει τα πάνω κάτω, ο Ράιντερ και τα αγαπημένα μας ηρωικά κουτάβια είναι πανέτοιμα να αντιμετωπίσουν την πρόκληση. Καθώς ένα κουτάβι θα πρέπει να αντιμετωπίσει το παρελθόν του στην Πόλη της Περιπέτειας, η ομάδα βρίσκει βοήθεια από μία καινούρια σύμμαχο: την πανέξυπνη, ράτσας ντάτσχουντ, Λίμπερτι. Μαζί, οπλισμένοι με καινούρια και συναρπαστικά μηχανήματα, το PAW Patrol παλεύει για να σώσει τους πολίτες της Πόλης της Περιπέτειας!

Είδος: Κινούμενα Σχέδια, Διάρκεια:88’.

Σκηνοθεσία:ΚαλΜπρούνκερ.

Χαρίζουν τις φωνές τους:Γιώργος Μαντάς, Παύλος Χρυσανθίδης, Κωνσταντίνος Λιάσκας, Δημήτρης Ποριώτης, Μάρκος Σιώνης, Πωλίνα Ευαγγέλου, Ζωή Πετράκη, Άρης Αβραμέας, Κωνσταντίνος Στελλούδης, Κώστας Τερζάκης, Άρτεμις Ματαφιά, Βαγγέλης Χαλκιαδάκης, Νίκος Ποριώτης, Θάνος Ζαρκαλής.

Μεταγλωττισμένο 

Προβολές

Σάββατο 16/10: 18:00 (2D)

Κυριακή 17/10: 18:00 (2D)

 

 

ΑΙΘΟΥΣΑ 3:AFTER 3: ΜΕΤΑ ΤΗΝ ΠΤΩΣΗ (AFTER WE FELL)

Υπόθεση:Το τρίτο μέρος του franchise «AFTER» βρίσκει την Τέσα να ξεκινά ένα νέο συναρπαστικό  κεφάλαιο στη ζωή της. Όμως καθώς ετοιμάζεται να μετακομίσει στο Σιάτλ για την δουλειά των ονείρων της, η απρόβλεπτη και γεμάτη ζήλεια συμπεριφορά του Χάρντιν φτάνει σε επικίνδυνα επίπεδα την ήδη έντονη σχέση τους. Η κατάσταση γίνεται ακόμα πιο μπερδεμένη όταν ο πατέρας της Τέσα εμφανίζεται και σοκαριστικές αποκαλύψεις για την οικογένεια του Χάρντιν έρχονται στο φως. Τελικά η Τέσα και ο Χάρντιν πρέπει να αποφασίσουν αν αξίζει να αγωνιστούν για την αγάπη τους ή θα πρέπει να τραβήξει ο καθένας το δρόμο του.

Είδος:Αισθηματική, Διάρκεια:98’.

Σκηνοθεσία:ΚαστίλΛάντον.

Πρωταγωνιστούν:ΖοζεφίνΛάνγκφορντ, ΧίροΦάινς-Τίφιν, Κιάνα Μαντέιρα, ΑριέλΚέμπελ, ΜίραΣορβίνο, ΣτίβενΜόγιερ, ΛουίζΛόμπαρντ, ΡομπΕστές, Κάρτερ Τζένγκινς, ΤσανςΠέρντομο, Φράνσις Τέρνερ

Προβολές

Παρασκευή 15/10: 20:45 (2D)

Σάββατο 16/10: 20:45 (2D)

Κυριακή 17/10: 20:45 (2D)

Δευτέρα 18/10: 20:45 (2D)

Τετάρτη 20/10: 20:45 (2D)

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More