LIFE STYLE TOP NEWS

Bruce Willis: Πάσχει από αφασία και βάζει τέλος στη καριέρα του

Ο Bruce Willis αποσύρεται από την υποκριτική, γιατί λόγοι υγείας ανάγκασαν τον γνωστό ηθοποιό να σταματήσει την καριέρα του, καθώς διαγνώστηκε με αφασία, ανακοίνωσε η οικογένεια του με ανακοίνωση που εξέδωσε.

Η οικογένεια του 67χρονου ηθοποιού σημείωσε ότι ο Μπρους Γουίλις αντιμετωπίζει προβλήματα λόγου λόγω αφασίας με την οποία διαγνώστηκε και ευχαρίστησε τον κόσμο για την υποστήριξη του.

Χαρακτηριστικά η κόρη του Rumer Willis έκανε την εξής ανάρτηση στο Instagram:

«Στους καταπληκτικούς υποστηρικτές του Bruce, ως οικογένεια θέλαμε να μοιραστούμε ότι ο αγαπημένος μας Bruce αντιμετωπίζει κάποια προβλήματα υγείας και πρόσφατα διαγνώστηκε με αφασία, η οποία επηρεάζει τις γνωστικές του ικανότητες. Ως αποτέλεσμα αυτού και με πολλή προσοχή, ο Μπρους απομακρύνεται από την καριέρα που σήμαινε τόσα πολλά για αυτόν.

Αυτή είναι μια πραγματικά δύσκολη περίοδος για την οικογένειά μας και εκτιμούμε τόσο τη συνεχή αγάπη, τη συμπόνια και την υποστήριξή σας. Προχωράμε ως μια ισχυρή οικογένεια και θα θέλαμε να μοιραστούμε τα νέα μαζί σας, γιατί ξέρουμε πόσα σημαίνει για εσάς, όπως και εσείς για εκείνον.

Όπως λέει πάντα ο Bruce, “Live it up” και μαζί σκοπεύουμε να κάνουμε ακριβώς αυτό.

Με αγάπη, Emma, Demi, Rumer, Scout, Tallulah, Mabel και Evelyn».

πηγη

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More