TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ

Συνάντηση θεματικού Αντιπεριφερειάρχη με το ΓΟΕΒ Παμίσου

Με τον πρόεδρο του ΓΟΕΒ Παμίσου Βασίλη Δημόπουλο και το διευθυντή Κωνσταντίνο Χρυσανθακόπουλο, συναντήθηκε σήμερα, Μεγάλη Πέμπτη 21 Απριλίου, ο θεματικός Αντιπεριφερειάρχης Πρωτογενούς Τομέα Στάθης Αναστασόπουλος και συζήτησαν λειτουργικά θέματα που αφορούν τον οργανισμό. Ειδικότερα ανέλυσαν τις προσπάθειες που βρίσκονται σε εξέλιξη για την αναβάθμιση της λειτουργικότητας των δικτύων, τις μελέτες που εξελίσσονται και τις αναγκαίες παρεμβάσεις που πρέπει να υλοποιηθούν.

Τέλος αντήλλαξαν ευχές, ενόψει της εορτής του  Πάσχα, με τον αντιπεριφερειάρχη να τονίζει: «η προσπάθεια μας ως Περιφέρεια Πελοποννήσου θα συνεχιστεί σε όλους τους τομείς, με στόχο την ενίσχυση της παραγωγικής διαδικασίας, της μεταποίησης και της προώθησης των προϊόντων του πρωτογενούς τομέα, αξιοποιώντας όλα τα σχετικά προγράμματα αλλά και συμμετέχοντας σε εθνικές και διεθνής εκθέσεις».

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More