TOP NEWS ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΜΕΣΣΗΝΙΑ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις στον αυτοκινητόδρομο Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα λόγω εκτέλεσης εργασιών

Κυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα ισχύσουν από την ερχόμενη Δευτέρα 9 Μαΐου στον αυτοκινητόδρομο Κόρινθος – Τρίπολη – Καλαμάτα, λόγω εκτέλεσης από την κατασκευάστρια εταιρεία εργασιών συντήρησης στην περιοχή της σήραγγας Νεοχωρίου.

Αυτό γνωστοποιεί η Γενική Περιφερειακή Αστυνομική Διεύθυνση Πελοποννήσου με σχετική ανακοίνωσή της, στην οποία διευκρινίζει ειδικότερα:

  • Από τη Δευτέρα 9 έως και την Κυριακή 15 Μαΐου, η κυκλοφορία των οχημάτων με κατεύθυνση προς Αθήνα, θα πραγματοποιείται από παράκαμψη μίας λωρίδας κυκλοφορίας σε ανοικτή οδό (εκτός σήραγγας).
  • Από την Δευτέρα 9 έως και την Πέμπτη 12 Μαΐου, η κυκλοφορία των οχημάτων με κατεύθυνση προς Καλαμάτα, θα πραγματοποιείται από τον κλάδο της σήραγγας της κατεύθυνσης προς Αθήνα (Νεοχωρίου Α), σε μία λωρίδα κυκλοφορίας.

Κατά τη διάρκεια εκτέλεσης εργασιών, η κυκλοφορία των οχημάτων θα διεξάγεται σύμφωνα με όλες τις προσωρινές πληροφοριακές και ρυθμιστικές πινακίδες και λοιπά μέσα οδικής σήμανσης που θα τοποθετηθούν.

Χρησιμοποιούμε cookies για να σας προσφέρουμε την καλύτερη εμπειρία στον ιστότοπό μας. Μπορείτε να μάθετε περισσότερα σχετικά με τα cookies που χρησιμοποιούμε ή να τα απενεργοποίησετε. Accept Read More